VEDNO JE NEKJE POLETJE

Breitlingova zadnja sezonska stvaritev za ženske je nova reinkarnacija klasike – kar se je začelo kot potapljaška ura iz petdesetih let, se je razvilo v moden časomer za ženske, ki so pripravljene skočiti v poletje!

Kapsulna kolekcija Superocean Heritage ’57 Pastel Paradise je v celoti posvečena privlačnim barvam, razmerjem in seveda materialom, 38 mm ohišje iz nerjavečega jekla pa pri tem ponuja vrtljiv okvir in jasne indekse, kar predstavlja letošnje bistvo poletnega sloga. Paleto za sezonsko žensko kolekcijo Capsule sestavljajo odtenki »poletno bela«, »akvamarin«, »meta zelena« in »ledena latte, vsem časomerom pa je skupna enotna barva na številčnici, okvirju in paščku. Toda kolekcija se tu ne konča, temveč se šele zares začenja – resnična zvezda je namreč odtenek »mavrična mandarina«. Z markerji ur in kazalci, prevlečenimi s Super-LumiNova®, ta fuzija sije v rumenih, zelenih, modrih, indigo, vijoličnih, rdečih in oranžnih tonih. Če želite kombinacijo barv po meri, vam bo všeč sistem hitre zamenjave luksuznih usnjenih pasov iz telečjega usnja Saffiano, ki so prav tako na voljo v odtenku limoninega in malininega sorbeta. V osrčju vsake ure se skriva gibanje Breitling Calibre 10 s certifikatom COSC in rezervo moči približno 42 ur. In četudi se ti merilniki časa mordad zdijo preveč elegantni za raziskovanje koralnega grebena, je dobro vedeti, da so vodoodporni do 100 metrov. Če pogledate to zbirko, si morda mislite: “Vedno je nekje poletje.” Toda tudi najboljša poletja se morajo kdaj končati. Zbirka bo zato izdelana le v tej poletni sezoni.

Pisana zbirka Superocean Heritage ’57 Pastel Paradise se odlično prilega tudi »razpoloženjskemu« izzivu, organiziranem z Breitlingovim partnerjem DREST, prvo interaktivno luksuzno modno igro na svetu. Ta izjemno imerzivna igra postavlja igralce v vlogo modnih stilistov, ki izbirajo oblačila in dodatke več kot 200 vodilnih svetovnih modnih znamk. Tako kot pri vseh ostalih modnih kosih, predstavljenih v igri DREST, tudi v primeru časomerov iz omenjene kolekcija obstaja možnost nakupa v igri, celotna izkušnja pa predstavlja zabavno in predvsem moderno nakupovalno dogodivščino.