VAŠA TORBA BO VESELA …

Morda najbolj spregledan aspekt golfske torbe golfista je vrzel med najkrajšim lesom in najdaljšim železom. TaylorMade je leta ponujal različne revolucionarne izdelke, da bi zapolnil to vrzel, danes pa podjetje napoveduje najnovejšo inovacijo na področju palic za začetni udarec in hibridov s Stealth UDI in Stealth DHY.

Ne glede na to, ali gre za tesen začetni udarec ali doseganje para pet v dveh udarcih, morajo biti golfisti sposobni samozavestno izbrati palico in vedeti, da bo žogica letela, kot si zamislijo. Ravno zato povsem nova modela Stealth UDI in DHY poganja SpeedFoam™ Air za optimalen zamah, razdaljo in uporabnost.

Stealth UDI in DHY uporabljata številne preizkušene tehnologije skupaj z novimi tehnološkimi značilnostmi, ki jih še niste videli pri palicah TaylorMade UDI in DHY. L-face iz kovanega jekla 4140 s tehnologijo obrnjenega stožca v kombinaciji s Thru-Slot Speed ​​Pocket™ zagotavlja veliko razdalje, prizanesljivost in uporabnost. Zvok in občutek sta za odličen odziv uglašena z uporabo novega SpeedFoam Air, ki je 69 odstotkov manj gost, kar inženirjem daje več diskrecijske mase za optimizacijo težišča, ne da bi pri tem žrtvovali blaženje. Ne samo, da lahko te palice za začetni udarec zapolnijo vrzel v torbi, ampak jih je mogoče hitro in enostavno prilagoditi posameznemu igralcu in dnevnim razmeram.

Obstaja tudi več kozmetičnih sprememb Stealth UDI in DHY, ki vključujejo zrcalno polirani črni krom na koncu palic, hkrati pa palice ohranjajo monokromatsko temo z rahlim pridihom rdeče, da se povežejo s preostalim delom družine Stealth™.