VAŠA POT TRAJNOSTNOSTI

Giorgio Armani predstavlja My way, dišavo, ki odraža novo vizijo ženstvenosti, pristno in svobodno. Pot do odkrivanja pravega »sebe« predpostavlja pomembno povezanost, ki jo vzpostavimo z drugimi. Predstavitev dišave My way odraža tudi dolgoletno posvečenost Giorgia Armanija trajnostnemu razvoju, in sicer z uporabo inovativnih tehnik, kot sta embalaža za ponovno polnjenje ter steklenička, ki se jo lahko reciklira. S tem se začenja novo poglavje trajnostnega razvoja z novo ambicijo, bojem proti podnebnim spremembam. Dišavo My way je navdihnilo iskanje pomena in pristnosti zunaj samega sebe, ki ustvarja smisel bivanja. To je dišava, ki odraža radovednost in povezanost. Prek vplivov nepredvidenih srečanj in novih izkušenj se rodi odprtost do drugih, s katero razkrivamo globine svoje osebnosti. Intimno, vendar univerzalno »Sem to, kako živim« uteleša tega duha. Prek svojih edinstvenih življenjskih izkušenj ameriška igralka Adria Arjona resnično uteleša My way in popolnoma pooseblja odprtost in radovednost dišave. Adria Arjona, ki ima gvatemalske in portoriške korenine, je odraščala med Južno in Srednjo Ameriko, njeno življenje pa so zaznamovale glasbene turneje, na katerih je spremljala svojega očeta glasbenika.

 

 

Prav te izkušnje so vplivale na njeno igralsko kariero. Adria Arjona se prek svoje kariere in svojega življenja posveča učenju od drugih in odkriva vse, kar ji svet ponuja, s čimer oblikuje močnejši občutek za to, kar sama dejansko je. Dišavo je ustvaril parfumerski dvojec Carlos Benaïm (master parfumer) in Bruno Jovanovic (senior parfumer). My way je sodobna cvetlična dišava, v srcu katere prevladuje fuzija belih rož. Sestavljena je iz najboljših naravnih sestavin. Vanilja z Madagaskarja je pridobljena na poseben način, ki prispeva k dobrobiti lokalnih skupnosti, tuberoza je nabrana v Indiji, njeno srce pa je obdelano s posebno molekularno destilacijo, ki parfumerjem omogoča pridobivanje edinstvenih, kremnih in žametnih not, posebej ustvarjenih za dišavo My way.

 

Note pomarančnega cveta so pridobljene z ekstrakcijo v Egiptu, z uporabo inovativnega, edinstvenega in povsem naravnega postopka, pri katerem se z metodo hladne ekstrakcije pomarančni cvet spremeni v esenco pomaranče. Takšen pristop ročnega tehtanja in ustvarjanja koncentrata dišave omogoča ustvarjanje čistih, prefinjenih not s poudarkom sijaja in naravnosti v Grassu. Gladka, prozorna steklenička dišave My way ima okroglast, temno moder pokrovček, ki predstavlja talisman, prepleten z življenjskimi izkušnjami. Kontrast temno modrega zamaška in živahne rožnate tekočine ustvari nepozaben slogovni in modni detajl. Zamašek stekleničke temno modre barve spominja na dragocene kamne, kar simbolizira močan talisman, ki hrani preživete izkušnje, ki so navdih za dišavo My way. Gladka struktura zamaška in posebna okrogla oblika prispevata k sodobni reinterpretaciji motiva kamna, ki je postala podpis dišave Giorgio Armani. Svetlikajoč se zlat prstan z vgraviranim imenom Giorgio Armani zaokroža kamen, ki simbolizira pot. Še en prefinjen detajl je modra tkanina okrog vratu stekleničke, ki simbolizira brezčasno modno dediščino in elegantni dizajn Giorgia Armanija. Giorgio Armani posebno pozornost posveča trajnostnemu razvoju in okolju, zato je mogoče stekleničko dišave My way reciklirati. Ustvarjena je z inovativnim in brezhibnim sistemom ponovnega polnjenja in vsebuje dele, ki jih je mogoče reciklirati, s čimer prispeva k zmanjšanju odpadkov in spodbuja postopek recikliranja. Režiserja in fotografa Hunter & Gatti sta v novi kampanji ujela trenutke avanture, ki jo sestavljajo pomembna srečanja igralke Adrie Arjona po vsem svetu. Ta neretuširani kratki film predstavlja dejanske trenutke, v katerih Adria ustvarja pristna poznanstva z drugimi ob spremljanju obredov različnih kultur, ki jih obišče.

 

 

Dišavo za nove generacije, MY WAY, zaznamujeta radovednost in povezanost, ki sta zakoreninjeni v ženski. Slednja išče izkušnje, ki bodo spremenile njena prepričanja in jo popeljale na novo, skrivnostno pot. Hrepeni po pomembnih in pristnih načinih povezovanja z drugimi, ker ji površinska poznanstva niso pomembna. Med učenjem od drugih odkriva tudi to, kdo v resnici je ona sama. Vizijo ženstvenosti dišave My way je navdihnila »odprta knjiga«, ki jo pišejo bogate življenjske izkušnje, ki oblikujejo značaj osebe. My way, ki ni samo ime, odraža tudi pomembnost življenjskih izkušenj, naj gre za zemljepisne ali čustvene, saj prav te izkušnje oblikujejo značaj osebe. Hkrati izraža obljubo o ustvarjanju edinstvene življenjske zgodbe, ki jo oblikujejo trenutki in osebe, ki jih srečujete na svoji poti.