VAS NAVDUŠUJE POPOLNOST MESECA?

Sezite po mesecu, na njem pustite odtis in slavite praznike v vrtincu zvezd. Za konec leta 2022 je kreativni studio za ličila znamke Chanel želel upodobiti vse fasete meseca v ekskluzivni kolekciji prežeti s fantazijo in skrivnostjo.

V senci in v svetlobi, v preprostosti in v razkošju, v odtenkih jantarne, rdeče in zlate, mesec tako postane prepleten z legendo in sodobno pravljico. Oči, lica, ustnice in nohti so odeti v nebeško svetlikajočo se tančico. Koža je ovita v sanjska odišavljena olja oplemenitena z zlatimi in biserovinastimi delci. Celotna galaksija znamke Chanel se razkriva v osupljivem blisku svetlobe, od Zemlje do Meseca. Zamisel, sled in silhueta, ki je večno simbolična. N°5 je pustila svojo sled na Mesečevi površini satenastega osvetljevalnega pudra posutega z bleščicami bronse. Éclat Lunaire Oversize Illuminating Face Powder je ekskluzivna kreacija, ki preoblikuje konture obraza in poudari polt z nežnim biserovinastim sijajem. V prefinjeni igri sence in svetlobe, paleta senčil Les 4 Ombres – Ombres De Lune se predstavlja v kombinaciji izbranih in fascinantnih odtenkov. V paleti mat in biserovinastih odtenkov, od bronse do jantarnih, satenasto bronastih in mat rjavih, bodo oči zažarele z utripajočim leskom. Vsako senčilo te ekskluzivne kreacije nosi odtis simbola Hiše, detajl, ki je tako razpoznaven in bistven za znamko Chanel. Duo Lumière poudari obrvi, trepalnice in veke z biserovinastim leskom in očem podari globino in sijaj. Posuta z zlatimi in bakrenimi bleščicami tekstura gela očem podari kanček mehke svetlobe. Novo visoko intenzivno rdečilo za ustnice Rouge Allure L’extrait ustnice ovije v tople, sijoče barve. Izdelano je kot polnilo in poigrali se boste lahko z vsemi štirimi barvami praznične kolekcije 2022, sijoča, oranžna rdeča, toplo rjava, rjavi rožni les in češnjevo rdeča.

Rouge Allure Laque, ki je na voljo v dveh skrivnostnih odtenkih, ponuja mesečev spoj satenastega leska in ultra dolgo obstojne barve, s katerim boste ustvarili ognjevit in bleščeč videz. Nepogrešljivi dodatek vsakega prazničnega stila, lak za nohte Le Vernis, se predstavlja v barvni shemi mineralnih odtenkov v paleti edinstvenih dragocenih nians, rjavo rdeče z lakastim učinkom, zlato kaki z osupljivim učinkom in nadlak z biserovinastimi jantarnimi bleščicami, ki s svetlobo obogatijo katerikoli lak za nohte. Ker je Mesec neločljiv od zvezd, je znamka Chanel le-te ujela v obliki dveh proizvodov v omejeni izdaji, ki sta odišavljena z legendarnima dišavama Hiše.

Za lepo kožo, ki bo sijala s čutnostjo. Olje za telo No°5 The Gold Body Oil z bogato, očarljivo in opojno teksturo. Prepojeno z biserovinastimi zlatimi bleščicami, koži podari nežno lesketajočo tančico. Lahkotna in tekoča formula kožo navlaži, ustvari satenast videz in jo nežno odišavi. Biserovinasti gel Coco Mademoiselle Pearly Body Gel na vodni osnovi se s kožo spoji in ustvari vrtinec dišave. Ustvari nežen občutek svežine, čutnosti in prefinjenosti. Ste se že odločili, kako boste uzrli Mesec ob zaključku leta, z novimi senčili, čudovitim oljem in gelom ali morda nanosom šminke in laka, ki bosta Chanelov univerzum združila z vašim?