UŽIVAJTE V HLADNI SVILI, OZRITE SE OKROG SEBE

LOUIS VUITTON je svoje oboževalce in ljubitelje kot del kolekcije pomlad/poletje 2022 s ponosom presenetil z novo kolekcijo svilenih šalov in sončnih očal SILK & SUNGLASSSES. Drzni dizajni kolekcije, ki na novo interpretirajo priljubljeno dediščino Hiše, se vrtijo okoli domiselnega sveta, okrašenega z bogatimi detajli in namigi na arhivirane in ikonične stvaritve.

Živahna, sveža kolekcija svilenih šalov uteleša vesele barve poletja. Šali, tradicionalno izdelani v Franciji in Italiji, kjer so sitotiskani in nato ročno valjani, so na voljo v treh velikostih (90, 70 in 45 cm), med tem ko monogramski vzorci, oplemeniteni z verižicami, vrvicami in ključavnicami, pisanimi baloni na vroč zrak, oznakami za prtljago, optičnimi iluzijajami, vezenimi cvetovi in ​​čebelami, pa tudi drevesnimi debli in rožami na plano priklicujejo spomine iz Hišnih arhivov. Svilene rute so oživljene v svetlih barvah in se prilagajajo vsakemu slogu in vsaki priložnosti. Kot živo umetniško delo lahko svileni šal nosite na tri načine. Ogrnjen okoli vratu poudari obraz, nežno ovit okoli zapestja daje vsakemu videzu eleganno piko na i, zavezan orog ročaja vaše torbe pa postane dragulj. Odvisno od želja nosilca postane svileni šal šik, nepogrešljiv dodatek, ki ga lahko nosite na različne načine.

Na drugi strani se letošnja kolekcija sončnih očal ponaša z elegantnimi linijami, navdihnjenimi z ikonično verižico torbice Coussin, po njenem vzoru pa so nežni monogramski cvetovi vgravirani v kovinski rob na obeh straneh okvirja. Ta značilni motiv krasi acetat, ki je na voljo v treh oblikah za vsak stil: mačje oko, oversized ali retro. Individualni DNK LOUIS VUITTON se odraža v celotni kolekciji in predstavlja izjemen savoir-faire Hiše. Tečaj očal, značilen pridih kolekcije, je bil posebej oblikovan iz sijoče kovine, da dopolnjuje velike templje, med tem ko nežna zlata verižica, diskretno vgravirana z monogramom, služi kot varovalo a hkrati laska obrazu. Brezčasen model, ki je na voljo v dveh barvah – črni in želvovini – za piko na i ponuja še monogramske rože, vdelane v acetat okvirja.