USTVARJALNOST IN ELEGANCA V SVETU AVTOMOBILIZMA

V svetu luksuznih avtomobilov obstajajo vozila, ki presegajo meje običajnega. Bentley Batur je eno takšnih vozil, ki ponosno nosi zastavo luksuza, prestiža in izjemnosti. Kot najnovejši primer ročno izdelane dediščine Bentleyskih avtomobilov moderne dobe, je Batur Convertible plod izjemne obrtniške spretnosti in izjemnega dizajna. Rojen v legendarni delavnici Mulliner, vsak Batur Convertible predstavlja vrhunec Bentleyjeve ustvarjalnosti.

Z omejeno izdajo 16 primerkov po vsem svetu, je vsak Batur Convertible unikatno umetniško delo, ki odseva najvišje standarde izdelave in oblikovanja. Batur Convertible je plod Bentleyjeve evolucije. Zasnovan je bil kot izraz odprtih Grand Touring vozil, ki združujejo moč, eleganco in udobje. Z dvemi vrati in dvema sedežema, ki se razkrivata pod prelepim zložljivim strešnim delom, ponuja Batur Convertible popolno sintezo prestiža in zmogljivosti. Vsak Batur Convertible je bil ročno izdelan iz najboljših materialov in opremljen z najnovejšo tehnologijo.

Njegovi izbrani lastniki so bili povabljeni, da sodelujejo pri oblikovanju svojega vozila, kar je omogočilo popolno prilagajanje po njihovih željah in potrebah. Ena od ključnih značilnosti Batur Convertibleja je njegova izjemna barvna paleta in uporaba materialov. Vsak primer je bil oblikovan z inovativnimi barvami in materiali, navdihnjenimi z globinami narave. Poleg tega so bili izbrani materiali iz najboljših virov, kar je zagotovilo vrhunsko kakovost in trajnostnost. Pod pokrovom motornega prostora se skriva ikonični 750 konjski W12 motor, ki ponuja izjemno moč in zmogljivost.

Vsak Batur Convertible je bil zasnovan za brezhibno vožnjo, ki združuje prestižno udobje z dinamično zmogljivostjo. Batur Convertible je vrhunec Bentleyjevega oblikovanja in inženiringa. Z vsakim detajlom, z vsakim elementom, Bentley Batur dokazuje, zakaj je ena najbolj cenjenih blagovnih znamk luksuznih avtomobilov na svetu. Z močjo, eleganco in izjemnostjo postavlja nove standarde v svetu avtomobilizma, obenem pa ustvarja dediščino, ki bo preživela skozi čas. Bentley Batur ni le avto,  je umetniško delo, ki bo navduševalo ljubitelje avtomobilizma po vsem svetu.