UNIVERZALNO ISKANJE MLADOSTNEGA VIDEZA KOŽE

Ohranjanje gladke, polne kože, zmanjševanje vidnosti drobnih linij in gub, zaustavljanje procesa staranja kože, vse to so danes univerzalna želja posameznikov, ki nas vse vodi v iskanje rešitev pri profesionalcih estetske medicine. In to dejstvo vodi k spoznanju, da se ena od treh oseb odloči za različne estetske tretmaje že pred 40-im letom (kar 50 % oseb na Kitajskem že pred 25-im letom) in glavni cilj je zmanjšati videz drobnih linij ter gubic. Za doseganje teh rezultatov se največkrat odločajo za injekcije hialuronske kisline. Kakorkoli imajo tudi tretmaji nekaj pomanjkljivosti, saj so lahko boleči in velikokrat dragi. Prav tako je potrebnih nekaj dni, da se opazijo končni rezultati. Pomembno je tudi dejstvo, da lahko ti tretmaji spremenijo karakter obraza s tem, da zamrznejo gibanje in izraz obraza. Paradoks hialuronske kisline je, da je osnovna molekula za mladostno kožo, ampak tudi tista, ki je hitro minljiva. Hialuronska kislina, naravno prisotna v telesu je ključni element pri ohranjanju mladosti in lepote kože, vlaži, polni in globinsko obnavlja kožo. Hidrofilna molekula, ki se sintetizira v celicah kože, je sposobna ohranjati vodo za skoraj 1000-krat njene teže.S tem, da formira gosti gel, ki napolni medcelični prostor, skrbi tudi za trajno kohezijo in vlaženje tkiva. Zaradi vseh teh lastnosti je hialuronska kislina ikonična aktivna sestavina v estetski medicini.

Ne glede na to, da je osnovna za vitalnost kože, ima hialuronska kislina zelo kratko dobo trajanja, maksimalno obstojnost v vrhnjici je le 3 ure. Hkrati pa tudi hitro vpada, sinteza hialuronske kisline se zmanjša za 75 % v samo 30 letih. Dior znanstveniki so želeli najti rešitev tega fenomena. Z raziskavami v preteklih 23 letih, o vlogi izvornih celic pri procesu staranja, so znanstveni centri znamke Dior dosegli izjemno odkritje, da s starostjo izvorne celice izgubijo svoje sidrišče v dermo-epidermalnem spoju (-73 % sidriščnih proteinov: integrin). Ker dermo-epidermalni spoj postane bolj porozen, to dejstvo vodi k “spuščanju” epidermalne hialuronske kisline in k pospeševanju njenega naravnega propadanja. Oba fenomena postopoma vodita do dehidracije kože in pojav gub na 8 ključnih točkah obraza, gube na čelu, gube med obrvmi zaradi mimike, gube okoli oči (račje tačke), vertikalne gube na ličnicah, zajčje gube na vrhu in ob strani nosu, smejalne gube, gube okoli ustnic in marionetne gube. To novo razumevanje o staranju kože je omogočilo doseganje izjemne inovacije. Znanstveni centri znamke Dior so našli pot, da zasidrajo izvorne celice v nivoju dermo-epidermalnega spoja in s tem zmanjšanja propadanja in izgube hialuronske kisline. S tem odkritjem so pri Diorju odprli nova vrata možnosti preobrata vidnih znakov, ki jih koži zada čas in ujeti prihodnost. Dior Capture Totale Hyalushot je koncentrat izjemno močne aktivne sestavine z omogočenim natančnim nanosom, ki cilja na vsako posamično gubo. Dior premika meje nege kože in razkriva Dior Capture Totale Hyalushot, ki je prva intenzivna rešitev za takojšnje in dolgoročno preoblikovanje kože. Patentiran Dior kompleks dveh hialuronskih kislin, s koncentracijo enako trem profesionalnim injekcijam hialuronske kisline. Formula Hyalushota s kombinacijo dveh različnih molekularnih tež hialurosnke kisline (visoka in nizka molekularna teža) poskrbi za takojšen učinek polnjenja. Za krepitev kožne bariere in ohranjanje vode, je bila razvita visoka molekularna teža hialuronske kisline, s posebnim postopkom, da jo ohranja dalj časa obstojno v koži, kot klasična hialuronska kislina. Zato je njena obstojnost v epidermis trikratna. Kot dodatno je bila za formulo izbrana še hialuronska kislina z nizko molekularno težo, ki ima sposobnost, da penetrira globlje v epidermis kjer poskrbi za obnovo s tem, da poveča širjenje in gibanje keratinocitov.  

Obnovitvena moč multifermentirane Longoze za vidno in dolgoročno mladost

Gojena na Diorjevem vrtu na Madagaskarju, poseduje izjemne obnovitvene lastnosti. Longoza je ikonična sestavina linije Capture Totale. Multifermentirana longoza, ki bogati tudi formulo Hyalushota, vsebuje kar 85 anti-aging molekul ter izboljša sidrišče izvornih celic (+94 %). Ta dejavnik izboljša kohezijo v dermo-epidermalnem spoju, saj ustvari kot nekakšen celični zid, ki prepreči hitro izgubo hialuronske kisline v dermisu. Dojem mladosti in kvaliteta kože sta zaščitena in podaljšana.

Formula ima takojšen učinek napetosti in zagotavlja optimalno udobje 

Formula Hyalushota, zvesta Diorjevim standardom izvrstnosti, je potrebovala kar 120 testov, da zagotavlja ultimativno učinkovitost. Za doseganje tega, formula vsebuje kombinacijo rastlinskih polimerov, ki poskrbijo za takojšen učinek napetosti. Vsak dan je naš obraz podvržen 10.000 premikom, ki oslabijo elastičnost kože. Pululan, ki je skrit v samem osrčju tega kompleksa, je polisaharid sposoben ustvariti mrežo, ki preprečijo pretirano premikanje. Ohranja fleksibilnost in naravno mobilnost kože (+56 % naravnih gibov je ohranjenih). 

Visoko tehnološka oblika s katero je 200 – krat bolj natančen nanos za doseganje ciljnih rezultatov 

Elegantna oblika Capture Totale Hyalushota navdahnjena s strani estetske medicine. Vitka tuba se razteza vse do ultra tanke konice, ki popolno cilja na 8 tipov gub ter formulo precizno nanaša na vdolbine v gubah. Enostavna, hitra in učinkovita tehnika nanosa za izjemne in takojšnje rezultate. S svojo nepredstavljivo močjo je Capture Totale Hyalushot lahko tudi komplementarna rešitev profesionalnim tretmajem. Najboljši duo za krepitev mladosti kože sta tako Le Sérum in novi Hyalushot. Okrepljena učinkovitost s Capture Totale Le Sérum, ki je zvezda linije Capture Totale line. Z uporabo skupaj s Hyalushotom je koža, po enem mesecu uporabe, dvakrat bolj gladka in sije z mladostnim žarom. Vsebuje enako količino hilauronske kisline kot tri injekcije in je učinkovit na različnih predelih obraza, kjer so vidne gube. Ta “shot” mladosti je tudi cenovno bolj ugoden kot profesionalni tretmaji. Hyalushot je popoln odsev trenutnih lepotnih trendov po tem, da je naša koža videti mladostna, gladka in popolna. Zahvaljujoč prenosnemu formatu je Hyalushot vaš dnevni spremljevalec. Naj bo vedno pri roki za hitre popravke kadar potrebujete dodatno osvežitev in zmanjšan videz gub. Nanesite čez ličila brez skrbi, da bi ogrozili obstojnost vaše tekoče podlage. Za prikaz učinkovitosti Hyalushota in njegove vizije univerzalne lepote, je hiša Dior izbrala Jisoo, ikonično korejsko K-Pop zvezdo. Ambasadorka hiše Dior, multi talentirana umetnica, ki popolno uteleša duh Hyalushota, hiter tempo življenja in njena kariera zahtevata popolno kožo. Čista učinkovitost v prenosni tubi – Hyalushot je njen zaveznik za takojšno lepoto, kjerkoli in kadarkoli.