UMETNOST PREMIJSKEGA ŽIVLJENSKEGA SLOGA

LG Electronics in vrhunska italijanska blagovna znamka Molteni & C S.P.A, ki se ukvarja s pohištvenimi in izdelki življenskega sloga, so se dogovorili, da bodo v imenu blagovne znamke LG SIGNATURE nadaljevali različne skupne projekte, vključno z razstavami in dogodki. Sodelovanje bo potrošnikom omogočilo, da izkusijo izpopolnitev in udobje razkošnega življenja s produkti izdelave Molteni & C ter tehnološkega in oblikovalskega vodstva LG SIGNATURE.

LG-jev paradni konj televizijskega segmenta, LG SIGNATURE OLED 8K, ki je na ogled v muzeju Molteni v Giussanu izven Milana v Italiji, je prvo sodelovanje in dokaz skupne vizije in filozofije obeh podjetij.

Drugi LG SIGNATURE OLED 8K bo predstavljen v novi trgovini Molteni & C, ki se bo odprla v Parizu v Franciji pozneje letos, z drugimi izdelki LG SIGNATURE, ki bodo razstavljeni v trgovinah Molteni & C v Evropi in Severni Ameriki.

Skupino Molteni je leta 1934 ustanovil Angelo Molteni, ta pa si je hitro pridobila sloves vrhunske izdelave in visoke kakovosti – ugled, ki se je z leti le še okrepil. Danes je ugledna blagovna znamka našla novo občinstvo, saj brezčasna privlačnost in brezskrbna eleganca čudovitih kolekcij odmeva z oblikovalsko zavestnimi mladostniki po vsem svetu. Filozofija Molteni & C The Art of Living tesno sovpada s prepričanjem LG SIGNATURE The Art of Essence, saj tako vrhunsko, funkcionalno oblikovanje kot tudi uporaba najnovejših tehnologij in tehnik še bolj povezujejo obe vrhunski znamki.