UMETNOST PLASTENJA MOŠUSA

Narciso Rodriguez predstavlja For her Musc Nude, nežno čutno novo dišavo, ki dodaja nov pridih nežnosti v ikonično For her kolekcijo. Ustvarjena, da dopolnjuje in slavi lastno kožo uporabnika, čudovita dišava objame telo kot druga koža. Sijajna nova interpretacija brezčasne chypre strukture, For her Musc Nude prepoji ikonično mošusno osrčje z nežnimi cvetnimi lističi in toplimi fasetami, da ustvari zasvajajoč vonj, ki slavi čutnost lastne kože. Čudoviti akordi For her Musc Nude so skrbno izdelani, da se neopazno stopijo s kožo in postanejo eno z uporabnikom.

‘Dišava ima čudovito kakovost “druge kože”, zaradi česar se počuti kot podaljšek naravnega vonja uporabnika,” pravi Sonia Constant, priznana parfumerka, ki je ustvarila dišavo For her Musc Nude. ‘Mošusno osrčje v kombinaciji z drugimi notami dišave posnema vonj kože in ustvarja intimno in pomirjujočo kakovost.” Francoska manekenka Lola Nicon, muza dišave For her, odlično uteleša nežno čutnost nove dišave For her Musc Nude. Portret za kampanjo, ki ga je v naravni svetlobi posnel legendarni duo Inez & Vinoodh, prikazuje njeno naravno lepoto in vzbuja nežnost vonja For her Musc Nude.

Vzbujajoč mehko čutnost tople gole kože, sončni vidiki vonja For her Musc Nude na novo napišejo – brez omembe – kot neraziskano ozemlje. Strukturirana okoli klasičnega chypre okvirja, se dišava odpre s subtilno noto rožnatega popra in šopkom nežnih abstraktnih cvetlic. Osvetli jih akord belega jasminovega cveta, ki vonju vlije sijočo, s soncem obsijano kakovost. V središču dišave cveti nežna damaščanska vrtnica, ročno obrana zgodaj zjutraj, da ujame dragoceno esenco v njeni najmočnejši obliki. Nežna nota vrtnice prepoji ikonično mošusno osrčje, nezgrešljiv podpis For her kolekcije, ki daje dišavi For her Musc Nude čutnost druge kože. To zapeljivo srce se razvije v bogato osnovo mehkih lesnih not indonezijskega pačulija in absoluta zrn tonke, kot očarljiva mešanica, ki kožo ovije v toplo in zasvajajočo sled. Vonj Musc Nude je izjemno čuten in intimen, ko ga nosite samostojno, z alkimijo plastenja pa razkriva edinstvene dišavne možnosti.

Skrbno umerjene note vsake kompozicije se brezhibno združijo in ustvarijo povsem osebno dišavo z lastnim podpisom Pure Musc. Pure Musc poudari mehke vidike druge kože dišave For her Musc Nude in poudari njegove cvetlične elemente z izvrstnimi notami cvetov pomarančevca, jasmina in ylang-ylanga. Ikonična For her steklenička je poustvarjena v nežnih nude tonih, prosojno steklo je matirano z nežno rožnato barvo, ki nežno razkriva prefinjen vonj. Steklenička je ostre, arhitekturno dovršene in čiste oblike ter ima grafično silhueto, ki je postala zaščitni znak kolekcije dišav Narciso Rodriguez For her. Nova nude paleta, zaključena s pravokotnim pokrovčkom v nežni mat roza barvi, odraža nežnost in čisto lepoto dišave For her Musc Nude.