TRENUTEK UDOBJA

Življenja žensk so zapolnjena in intenzivna. Sestanki, večerje, šport, potovanje, delo… Da bi se zoperstavile hitremu tempu vsakdanja si morajo ženske redno vzeti sprostitveni premor in si zagotoviti trenutke zase, da koži povrnejo vse vlaženje in pozornost, ki si jo zasluži. Nova vlažilna in pomirjevalna maska Hydra Beauty Camellia Repair Mask je ravno ta pomirjujoči trenutek, ki bo naredila vaš dan bolj prijeten. Za prijetno objemajoč trenutek zvečer, za hipno dozo sijaja pred snidenjem ali za hitro uporabo na ciljnih delih obraza bo ta nova hranljiva kura zlahka našla svoj upravičeni položaj v vaši lepotni rutini. Trenutek, da se prepustite ugodju in povrnete polnost vaši koži, se razvajate in se počutite lepi. Zjutraj, da kožo prebudite, po telovadbi, da jo pomirite, pred pomembnim snidenjem ali sestankom, ali pa zvečer preden se odpravite na spanec.

 

 

MASKA, PREMOR, SIJAJ

Vlaženje je ključnega pomena za sijočo kožo. Vaša vrhnjica vsakodnevno potrebuje vlaženje, da ohrani sijoč in napet videz. Vsakodnevno življenje in številne aktivnosti lahko oslabijo ravnovesje kože. Po intenzivni telesni aktivnosti, dolgem letu ali celonočni zabavi se vaša koža lahko dehidrira. Zateguje z občutkom neudobja. Da ponovno postane polna in naravno sijoča vrhnjica potrebuje dozo vlažilnih in hranljivih sestavin. Obogatena z vlažilnimi in hranljivimi sestavinami, pridobljenimi iz izvlečkov bele kamelije (Camellia japonica) in antioksidantskega modrega ingverja, Hydra Beauty Camellia Repair Mask površino kože prepoji z esencialnimi lipidi. Kremna tekstura balzam maske, ki se z vrhnjico spoji, se s kožo zedini in jo prepoji z vlago in hrano. V hipu revitalizirana in pomirjena je občutek na koži znova gladek in žameten.

 

CHANEL IN ZNANOST O VLAŽENJU 25 LET STROKOVNIH IZKUŠENJ

Že 25 let centri za raziskave Chanel Research pozorno poslušajo ženske in v njih dnevno črpajo navdih. Raziskave, ki jih izvajajo so omogočile boljše razumevanje njihovih pričakovanj, predvidevanje njihovih želja in izpolnitev njihovih želja. In katere so to, bolj natančno? Njihova prioriteta je navlažena, nahranjena, voljna in sijoča koža. Zato so 1992 centri za raziskave Chanel Research pričeli strokovno preučevati vlaženje in kožno bariero. S celovitim biološkim raziskovalnim pristopom, zasnovanim na komplementarnih strokovnih področjih, je hiša Chanel izvedla obširne raziskave na ženskah s suho in dehidrirano kožo po celem svetu. Te so pokazale pomembnost najbolj zunanjega sloja kože, rožene plasti. Roženo plast, ki je najbolj zunanji del kože, sestavljajo korneociti. Zaradi njihove sestave in dejstva, da so obliti z medceličnimi lipidi, zagotavljajo optimalno pregradno delovanje za kožo. Ko se sestava kože spremeni je ogrožena njena sposobnost zadrževanja vode. Kot posledica voda začne uhajati. Zaradi pomanjkanja vlage se poruši ravnovesje kože. Neposredno izpostavljena zunanjim škodljivim vplivom vsakodnevnega življenja (UV žarki, onesnaževanje, stres, podnebne spremembe, itd.) rožena plast igra odločilno vlogo pri vzdrževanju idealne stopnje navlaženosti. Med preučevanjem mehanizmov, ki so odgovorni za navlaženost kože in pregradno delovanje, so centri za raziskave Chanel Research določili različne ključne biološke cilje, ki so pomembni za pravilno delovanje kože. Osvetlili so učinkovito delovanje PPAR (Peroxisome Proliferator Activated Receptors), ki krepijo sintezo naravnih vlažilnih faktorjev v koži, kot tudi proizvodnjo lipidov, ki so ključni za strnitev kožne bariere in proteinov, ki krepijo celični ovoj korneocitov. Navdihnjeni s temi odkritji so centri za raziskave Chanel Research ustvarili paleto ultra vlažilnih sestavin iz bele kamelije (Camellia japonica alba plena), rože, ki jo je Mademoiselle Chanel še posebej oboževala. Vse te aktivne sestavine lahko najdemo v jedru negovalnih proizvodov Hydra Beauty, ki kožo ščitijo in jo odenejo v mehkobni ovoj vlage in zaščite, dan za dnem.

 

 

GLAVNE VLAŽILNE AKTIVNE SESTAVINE

Vlažilne aktivne sestavine, pridobljene iz bele kamelije, ki jih najdemo v vseh proizvodih linije HYDRA BEAUTY:

  • Camellia Alba PFA.

Visoko učinkovita aktivna sestavina izstopa s svojim vlažilnim delovanjem. S spodbujanjem PPARs, (Peroxisome Proliferator Activated Receptors), ključnih receptorjev celične membrane, in z tvorbo lipidov, ki so ključnega pomena za medcelični cement, omogoča kožnemu tkivu, da samo uravnava lastne vire vlage.

  • Camellia Alba OFA.

Centri za raziskave Chanel Research so pridobili izvleček ultra koncentirane lipidne aktivne sestavine, bogate s polifenoli, iz bele kamelije, ki je znana po svoji izjemni vsebnosti esencialnih maščobnih kislin. Njihova sestava, ki je sorodna sestavin vrhnje plasti vrhnjice, pomaga pri krepitvi celovitosti kožne bariere in tako ustvari napet in zglajen videz na površini.

Dve novi zaščitni sestavini v maski krepita osnovno delovanje linije:

  • Vosek kamelije.

Sestavljen je iz 92% stearinske kisline, ki je naravno prisotna v hidrolipidnem filmu. Vosek kamelije je nova hranljiva aktivna sestavina, ki se pridobiva iz semen kamelije. V kombinaciji z derivatom hialuronske kisline na koži ustvari zaščitni film, ki prepreči uhajanje vode in daje napet videz. Istočasno krepi vlažilno delovanje.

  • Pantenol (ali provitamin B5). Spremenjen v pantotensko kislino v koži ima to sposobnost, da kožno bariero popravi in zaščiti. In kot vsi proizvodi iz linije Hydra Beauty je balzam maska obogatena z visoko učinkovitim antioksidantom širokega spektra delovanja, Blue

Ginger PFA. Ta izvleček modrega ingverja z Madagaskarja uravnava naravni samoobrambni sistem v koži.

 

EDINSTVENA ČUTNOST

Balzam tekstura maske Hydra Beauty Camellia Repair Mask je povabilo na sprostitev. Razkošna in kremna, voljna in objemajoča, v hipu povrne udobje. Po plavanju v bazenu, letu ali pomembni predstavitvi bo s svojo bogato in pomirjajočo teksturo, kožo, ki je dehidrirana, v hipu ublažila. Po nanosu, ki je lahko na različne načine (izdatno, v tankem sloju ali na izbranih predelih), bo koža nahranjena in napeta. Nič več z občutkom zategovanja bo koža ponovno pridobila voljnost in optimalne stopnje navlaženosti. Neprijetni občutek, ki nastane zaradi dehidracije, je zmanjšan. Polt je videti enakomerna in ponovno sijoča.

 

 

1 MASKA, 3 NAČINI UPORABE

Tako kot ženske, ki so ves čas navdih centrom za razvoj Chanel Research, tudi maska Hydra Beauty Camellia Repair Mask ni tuja multitaskingu. Lahko se uporablja za trenutek razvajanja, kot hipna kura ali za blaženje ciljnih predelov. V vsakem primeru bo zagotovila rezultat po meri.

  • Za hipni sijaj nanesite izdaten sloj maske na obraz in pustite 10 minut, nato sperite s toplo vodo.
  • Hipno objemajoče razvajanje, tanek sloj maske nanesite na obraz, pustite 10 minut delovati, nato odvečni proizvod vmasiramo v koži. Ne spiramo.
  • Ciljno pomirjevalno delovanje z manjšo količino proizvoda nežno vmasiramo na suhe predele obraza.