TRAJNOSTNA KOLEKCIJA WOOLRICH

Woolrich Outdoor Label je nazaj z navdihom, ki prihaja iz nedotaknjene narave prvega dela gorske poti Appalachian Mountain Trail. Kolekcija, ki se nanaša na izzive te poti, vključno s spremembami temperature in višine, se osredotoča na trajnost in uporabnost. S poudarkom na plastenju za reševanje teh izzivov, kolekcija vključuje še hitro sušečo merino volno, lahke tkanine in izolacijski sloj za ohranjanje toplote. Omeniti je potebno še klasične silhuete in vzorce ikonične Hunting Jacket, vključno s Shadowbarkom, medtem ko materiale, kot so Cordura, Peterex in Solotex uporabljajo tam, kjer njihove tehnične zmožnosti pridejo akr se da do izraza.

 

Poleg tega so pri Woolrich napovedali številne inovacije in tehnike, s katerimi bo zbirka SS20 postala še dodatno trajnostna. Blagovna znamka je namreč za to zbirko uporabila tehnologijo Less Waste, ki zmanjša porabo tkanin, pristop Green Cycle, ki ga vodi reciklirani najlon, piko na i pa predstavlja poudarek na biološko razgradljivih materialih in sestavnih delih, kjer je to mogoče.

 

Zbirka SS20 Woolrich Outdoor Label je na voljo v spletni trgovini blagovne znamke, v trgovinah pa bo nakup možen, ko le te zopet odprejo svoja vrata.