TRAJNOST IN KVALITETA Z ROKO V ROKI

IWC Schaffhausen je danes izdal četrto izdajo svojega poročila o trajnostnem razvoju. Poročilo vsebuje predgovor okoljevarstvenice in supermodela Gisele Bündchen, novoimenovane svetovalke za okoljske in skupnostne projekte IWC. Poleg orisa napredka švicarskega proizvajalca luksuznih ur pri doseganju ciljev glede trajnosti do leta 2022 poročilo obravnava ambiciozen načrt podjetja za prihodnost in njegov novi vodilni namen “Inženiring onkraj časa”.

IWC kot rečeno kot prvo svetovalko blagovne znamke za okoljske in skupnostne projekte pozdravlja okoljevarstvenico in supermodel Gisele Bündchen. Od leta 2009 je Gisele ambasadorka dobre volje za Okoljski program Združenih narodov, ki se ukvarja z zadevami, ki zagovarjajo biotsko raznovrstnost in divje živali. Univerzi Harvard in UCLA sta jo odlikovali za njeno dolgoletno zavezanost okoljskim vprašanjem.

Ko je IWC izvedel analizo pomembnosti za svoje zadnje poročilo, je opredelil biotsko raznovrstnost in skupnosti kot dve ključni področji za pospešitev svojih prizadevanj. Gisele bo svoje izkušnje s temi vzroki in svojo strast do varovanja planeta prinesla v trajnostne projekte IWC. Podprla bo tudi švicarskega proizvajalca luksuznih ur pri opredelitvi pobud za delo v prihodnosti.

Gisele je komentirala partnerstvo z IWC: “Navdušena sem nad sodelovanjem z IWC pri našem skupnem namenu varovanja našega planeta. Naši trajnostni poti sta se začeli s spoznanjem, da smo odgovorni narediti več. Da bi lahko s svojim glasom in vplivom pozitivno vplivali na okolje in družbo. Veselim se sodelovanja z IWC, da bi prihodnjim generacijam omogočili boljšo prihodnost.”