TORBA 22 V LETU 22

Torba z imenom Chanel 22, ki je bila prvotno predstavljena na modni reviji Ready to Wear za pomlad–poletje 2022 je najnovejša hišna torbica, kot si jo je zamislila kreativna mojstrica Virginie Viard. Tako kot njena predhodnica Chanel 19, ustvarjena v letu 2019, se njeno ime nanaša talo na leto nastanka kot na močan simbol v numerologiji znamke Chanel, saj je bila v letu 1922 lansirana druga dišava z imenom No22, po znameniti dišavi No 5, ustvarjeni v letu 1921. Torba Chanel 22, trdno zasidrana v svojem času, združuje tako preprostost kot udobje. Funkcionalna in lahka, izdelana iz izjemno prožnega, a odpornega usnja je torba, ki je na voljo v treh velikostih (majhna, srednja in velika), ter tudi kot različica nahrbtnika. V tej kolekciji je na voljo v temno modri, vijolični in dveh odtenkih roza, beli in črni.

Torba Chanel 22, ki je kot vedno zvesta želji Gabrielle Chanel, da ženskam omogoči svobodo gibanja in duha, je prava zaveznica za vsakdanje življenje. Njena notranjost, prefinjena in praktična se zapira z magnetnim gumbom in vrvicami. Ima notranji žep z zadrgo in odstranljivi del, ki ga drži zaskočni zatič. Torba Chanel 22 poosebi kode hiše, od prešitega usnja in kovinske verige, prepletene z usnjem, do podpisa Chanel sestavljenega iz zlatih ali lakiranih kovinskih črk. Končno torbo krasi medaljon Chanel Paris z dvojnim C.

Sodoben in prefinjen, rezultat ustvarjalne energije hiše, ki je usojen, da postane brezčasna kreacija znamke Chanel. Pravi predmet poželenja, torba Chanel 22 piše novo poglavje v zgodovini hiše, ki združuje ustvarjalnost in svobodo. V butikih bo na voljo v začetku pomladi.