TENIŠKA LEGENDA SE PRIVAJA NA ZELENICE

V začetku meseca aprila so pri znamki Adidas v svet golfa prvič v zgodovini znamke prinesli ikonično – in zdaj bolj trajnostno – kolekcijo Stan Smith. Najnovejši model spominja na tisto prvo obliko, ki je bila svetu predstavljena pred več kot 50 leti in je iz generacije v generacijo presegala trenutno modo.

Superge Stan Smith Golf so tako na voljo v nedvoumni beli in zeleni barvni kombinaciji, s čimer lahko igralci golfa na igrišče vnesejo klasičen in vsestranski videz ne glede na izbiro oblačil. Model je kot del poslanstva znamke »END PLASTIC WASTE« nadgrajen z novim zgornjim delom PRIMEGREEN, narejenim iz visokozmogljivih recikliranih materialov, ki so tudi vodoodporni (enoletna garancija) in pomagajo igralcem golfa, da ostanejo suhi na igrišču in zunaj njega. Pri znamki pravijo, da so zagotovili udobje tam, kjer ga igralci golfa najbolj potrebujejo, tako da so na obremenjena področja vmesnega podplata umestili PU-oblazinjenje, ki se prilega PU-notranji oblogi.

Ne glede na to, ali gre za zamahe s palico ali za sprehod po zelenicah, bodo igralci golfa cenili podplat brez konic, ki je navdihnjen z originalnim dizajnom čevlja in ponuja vrhunski oprijem za vse razmere. Stan Smith Golf je tako le še en model blagovne znamke, ki kaže, kako znamka na novo definira vsestransko zmogljivost opreme za golf, predvsem ko gre za obutev. Kot oda tradiciji iz preteklosti so pri podjetju vključili tudi odstranljivo belo prevleko, ki igralcem ponuja še en način nošenja že tako zanimive silhuete športnega čevlja.

»Ko smo govorili o tem, da bi ta čevelj postavili na golfska igrišča, je bila prvotna bela in zelena barvna kombinacija ključna pri našem načrtovanju,« je povedal Masun Denison, globalni direktor obutve Adidas Golf. »Silhueta superge Stan Smith je po vsem svetu znana po svoji vsestranskosti z modnega vidika, zato smo navdušeni, da bomo igralcem golfa ponudili tovrsten slog in vsestranskost, ko se odpravijo na igrišče. Zdaj celo na bolj trajnosten način.«