TAYLORMADE PREDSTAVLJA PREMIJSKE BLIŽALKE TP HYDRO BLAST

Podjetje TaylorMade Golf Company, vodilno v industriji na področju inovacij in tehnologije, je lansiralo povsem novo kolekcijo bližalk TP Hydro Blast Putter. S tem podjetje igralcem golfa ponuja izbor sedmih tradicionalnih oblik bližalk, ki se ponašajo s predanostjo zmogljivosti in estetiki.

Vsaka bližalka, izdelana z mislijo na purizem, govori z golfskim obsedencem, ki živi v nas vseh. Od mehkih tekočih ukrivljenih linij Soto in Chaska do ostrih geometrijskih linij Bandona, zbirka ponuja nabor popolnoma rezkanih bližalk, ki ustrezajo širokemu spektru igralcev golfa in številnim vrstam udarcev.

Novi zaključek Hydro Blast družini zagotavlja bogat, vrhunski in skladen videz. Ta trpežna, a lepa površina je dosežena z apliciranjem visokotlačnega toka vode na 303 nerjaveče jeklo. Kot neizpodbitni industrijski standard za vrhunske bližalke je bilo 303 nerjaveče jeklo namenjeno rezkanju, saj mehka a močna kovina prinaša vrhunski občutek ob igri in umetniško estetiko.

Vsak model je opremljen z istim vložkom White Pure Roll ™, ki je od leta 2019 pomagal bližalkam Spider X do več kot ducata zmag na turneji. Linija ponuja utore od kota 45 ° navzdol, namenjene optimizaciji značilnosti kotaljenja z dosego izboljšanega vrhnjega vrtenja.

Bližalke iz kolekcije TP Hydro Blast so poimenovane v čast znamenitim golfskim regijam in destinacijam po vsem svetu. Nadaljnji dejavniki, ki bližalke ločujejo med seboj, vključujejo vrste cevi, vidne črte ter nagib glave. S takšno raznolikostjo je na voljo TP Hydro Blast bližalka za vsak slog igre.

Izdelke TaylorMade lahko v Sloveniji med drugim kupite v trgovini Decathlon oziroma na KLIK.