SVOBODOMISELNOST IN NEODVISNOST GIORGIO ARMANI MY WAY

A pri dišavah za pomladno poletni čas, je bogato cvetlična linija dišav My Way tista, ki me posebej navduši vse odkar so nam na webinarju med covidnim obdobjem predstavili prvo edicijo in že posamezne sestavine, ki smo jih lahko navdušeni povonjali iz paketa, ki so nam ga poslali nekaj dni prej so nam nakazale, da bo združeni cvetlični juice postal ena priljubljenih dišavnih linij. Navdihnjeni z idejo, da bi se podali na očarljivo čutno potovanje, pri znamki Giorgio Armani predstavljajo novo dišavo v kolekciji My Way, Nectar Eau De Parfum, fuzijo sadja in cvetja, ki ustvarja obdajajočo olfaktorno izkušnjo. Kot najnovejši dodatek My Way Eau De Parfum Nectar razkriva sladko, sadno in sočno interpretacijo prepoznavne dišave My Way, ki združuje značilno kremasto tuberozo s sladkimi svežimi sadnimi notami sočne hruškove note. Vzbuja spontano, veselo razpoloženje in sodobno ženstvenost dišave, je steklenička v novem, popolnoma roza odtenku, izdelana v kvadratni, a prepoznavni zaobljeni obliki My Way.

Nov, prozoren roza talisman služi kot njen pokrov, ki prenaša vso svetlobo, svežino in sočnost soka, ki opredeljuje dišavo My Way Eau De Parfum Nectar. V svojih dišavah, kot je My Way Eau De Parfum Nectar, pri znamki Giorgio Armani kažejo svojo predanost bolj trajnostni prihodnosti. Njihova sestava vključuje trajnostne sestavine naravnega izvora, vključno s tuberozo in vanilijo. Kolekcija dišav My Way povzema svobodomiselno vizijo ženstvenosti in vzbuja neodvisnost, ki jo prinaša raziskovanje vsega, kar ponuja svet. My Way Eau De Parfum Nectar je najnovejši dodatek k ponudbi. Kolekcijo čudovitih dišav My Way zdaj sestavlja pet osupljivih dišav, od katerih je vsem skupno značilno srce tuberoze, pri čemer vsaka dišava interpretira ta vidik na svoj edinstven način. My Way Eau De Parfum Nectar, ki ga je ustvaril parfumerski mojster Carlos Benaïm, se odpre z zgornjimi notami, ki poudarjajo svež, sočen akord hruške, ki se zlije s penečim, zelenim in aromatičnim akordom rabarbare. Te sadne note se združujejo z ostrim citrusnim srcem bergamotke in vonjem cvetov pomarančevca, kar je skupaj že ikonični podpis linije dišav My Way. Srce akorda listov vijolice služi tudi za izboljšanje in intenziviranje belega cvetličnega šopka dišav My Way, sestavljenega iz kremastega, sončnega absolutnega srca tuberoze in sveže, sijoče superinfuzije jasmina grandifloruma.

Rosne, zeliščne note akorda listov vijolice vnesejo dišavi edinstveno ostrino. V osnovi se akord belega lesa meša s toplim, čutnim lesom cedrovine, zasvojljivo mešanico vanilije bourbon-premium z Madagaskarja in akordom belega mošusa, da ustvari pudrast in čist, pomirjujoč učinek druge kože dišave My Way Eau De Parfum Nectar. Steklenička dišave in pokrovček sta narejena v popolnoma rožnatem odtenku, ki spominja na saden, sladek in sočen učinek dišave My Way Eau De Parfum Nectar, kar v kolekcijo prinaša novo interpretacijo v liniji dišav My Way. Kolekcija dišav My Way uteleša spontano in osvobojeno vizijo ženstvenosti, ki zajema bistvo svobode in raziskovanja vsega, kar ponuja svet. Edinstveni moto linije My Way je “Jaz sem to, kar živim”, saj dišava prikliče moč doživljanja edinstvenih trenutkov. My Way Eau De Parfum Nectar uporablja ta moto in vas vabi, da raziščete obzorje in sledite lastnemu potovanju v neznano. Linijo dišav My Way zdaj sestavlja pet osupljivih dišav, od katerih je vsem skupno značilno srce tuberoze, pri čemer vsaka dišava interpretira ta vidik na svoj edinstven način. Izvirno sodobno cvetlično dišavo My Way Eau De Parfum zaznamuje močan šopek svetlih, belih cvetov, ki ustvarjajo sijočo ženstvenost. My Way Intense se ponaša z okrepljenim cvetličnim srcem in intenzivno, lesno sledjo. My Way Floral je sveža, večkratna interpretacija sodobnega podpisa My Way, ki združuje beli cvetlični šopek s svetlimi, svežimi zelenimi notami. My Way Parfum ustvari svoj močno sijoč, ženstven učinek s srcem, ki združuje teksturiran modri iris, sončno srce tuberoze in mošusne ambrete. My Way Eau De Parfum Nectar, novost v kolekciji, ujame spontano, iskrivo ženstvenost s svojimi sadnimi akordi hruške in rabarbare ter zeliščnimi akordi listov vijolice, pomešanimi z značilno superinfuzijo jasmina grandiflorum in srcem absoluta tuberoze.

PREDAN TRAJNOSTI S SKRBNO IZBRANIMI SESTAVINAMI

V dišavah blagovne znamke Giorgio Armani dajejo prednost vključevanju sestavin najbolj prefinjene kakovosti, medtem ko njihova nabava spoštuje okolje in skupnosti, v katerih se nahajajo. Pri znamki Giorgio Armani sodelujejo z lokalnimi nevladnimi organizacijami pri pridobivanju naravnih sestavin prek lokalnih programov. Ti programi temeljijo na načelih pravične trgovine in želijo podpreti ekonomsko prikrajšane skupnosti. Predstavitev dišave My Way leta 2020 je zaznamovala pospešitev zavezanosti blagovne znamke Giorgio Armani okolju. Da bi prispeval k trajnostni preobrazbi, Giorgio Armani še naprej osredotoča svoja trajnostna prizadevanja na zmanjšanje svojega ogljičnega odtisa. Od leta 2020 Giorgio Armani podpira pet programov za ohranjanje gozdov v štirih državah: Zimbabveju, Braziliji, Indoneziji in Peruju. S temi programi je bilo ohranjenih blizu 15.000 hektarjev gozdov, rezultat pa je bila zasaditev več kot 80.000 dreves. Giorgio Armani se s pobudo znamke Acqua for Life ukvarja tudi s perečim vprašanjem pomanjkanja vode, ki je še ena posledica podnebnih sprememb. Njegovo poslanstvo je zagotoviti univerzalni dostop do pitne vode v regijah sveta, kjer primanjkuje vode. Acqua for Life, predstavljena leta 2010, istega leta, ko so Združeni narodi priznali pravico do vode in sanitarij kot človekovo pravico, je od takrat zaveza blagovne znamke. Do danes je pobuda Acqua for Life v vodne projekte po vsem svetu vložila več kot 15 milijonov evrov***. To je omogočilo dostop do varne vode za več kot 800.000 ljudi v 25 državah na treh celinah. Acqua for Life je partner in vzdržuje stalen dialog z dvema ključnima akterjema po vsem svetu z organizacijama WaterAid in Water.org.

** Donacije vključujejo Green Cross International, Unicef ​​​​USA , Kitajsko fundacijo za razvoj žensk , WaterAid in številke Water.org za program Acqua for Life med letoma 2010 in 2023. Upravičenci vključujejo podatke Green Cross International, Unicef ​​​​USA , WaterAid in Water.org med letoma 2011 in 2023.