SVOBODNA IZBIRA

Decembra zavijemo v zlato zimsko pravljico in uživamo v brezmejni lepoti. Iz zimskih sončnih dni drsimo v sijoče noči in odkrivamo ekstravagantne modele, ki nam jih je za počitnice izbral Piaget.

PRSTAN PIAGET ROSE

Izberite diamantni prstan Piaget Rose iz belega zlata iz vrta Piaget. Vrtnica, najljubša roža Yvesa Piageta, pride na dan kot eleganten in drzen šopek zlata in diamantov v tem luksuznem ženskem prstanu. Večna oblika tega velikodušnega luksuznega prstana za ženske je praznovanje neponovljivih trenutkov skupnega veselja.

URA PIAGET TREASURES HAUTE JOAILLERIE

Občudujte nov zaklad s to žensko uro iz belega zlata z diamanti iz ekskluzivne kolekcije Piaget Treasures. Ta kolekcija je oda Piagetovi oboževalni ljubezni do diamantov, katerih naravno lepoto Piaget najbolj izkazuje z različnimi brušenimi oblikami. V tej razkošni ženski luksuzni uri je Piaget obdelal drage kamne v ovalnih, briljantnih in marquise rezih, predvsem slednji pa čudovito pooseblja glamurozni Piagetov stil. Doživite klasičen glamur v sodobni interpretaciji.

PRSTAN PIAGET POSSESSION PALACE DÉCOR

Uživajte v Piagetovem slogu s tem diamantnim prstanom iz rožnatega zlata, v katerem je združeno najboljše od Piageta – strokovno znanje o zlatu, znanje o vstavljanju draguljev in kanček igrivosti. Ta razkošni zlati prstan Possession ima štiri zlate vrste, dve polirani, eno z diamanti in eno vgravirano s tehniko Piaget’s Palace Décor, izboljšano z enim dodatnim diamantom.

PRSTAN PIAGET POSESSION

Izjemno je le dotik stran s tem prstanom Possession. Ta diamantni prstan, ki dopolnjuje igrivo zbirko, je lepotec iz belega zlata, sestavljen iz štirih vrst z diamanti in osrednjega diamanta v vlogi prepoznavnega elementa. Dve od teh vrstic je mogoče obrniti neodvisno od drugih, da ustvarite hipnotični učinek, ki povzroča odvisnost. Ta diamantni prstan iz belega zlata je vse prej kot običajen. Spravi te v smeh in izžareva energijo in veselje ob vsakem zasuku.

ZAPESTNICA PIAGET POSESSION

Razkošna zapestnica iz rožnatega zlata prinaša dnevni ritual prstana Possession na zapestje. Dva vrteča se trakova, ki se lesketata v sijaju briljantno brušenih diamantov, se svobodno vrtita na obeh koncih tega elegantnega spremljevalca, površina zapestnice pa je posuta z diamanti. Elegantna zapestnica iz dragocenega zlata in diamantov, zasnovana za nošenje samostojno ali v kombinaciji z drugimi zlatimi kosi iz kolekcije nakita Piaget, je simbol izbire, ki jo sprejemamo, ko ustvarjamo svet zase.

PRSTAN PIAGET POSESSION PALACE DECOR

Odkrijte barvit prikaz uporabe draguljev, luksuzni prstan Possession. V tem prstanu Possession so združene štiri vrstice, dve statični z graviranim značilnim dekorjem Palace in dve vrtljivi, okrašeni z diamanti in dragulji. Osrednja vrsta, okrašena z dragimi barvnimi kamni in enim značilnim diamantom, pritegne poglede, saj ujame svetlobo in jo odbija v sijočo mavrico. Nasmejte se ob vsakem pogledu na ta vesel in barvit diamantni prstan iz rožnatega zlata.