SVEŽE POMLADNO SODELOVANJE ROSENTHAL X VERSACE

Vrhunske namizne zbirke in dodatki že dolga leta plemenitijo Rosenthalov svet, ki na edinstven način premika meje običajnega namiznega okrasja oziroma opreme in vrhunsko zaokroža sleherno površino. Nova zbirka jedilnega seta Barocco Mosaic predstavlja praznovanje dediščine blagovne znamke, pri čemer so štirje arhivski vzorci predelani v vsem poznan ikoničen dizajn Versace. Barve so svetle, polne veselja in energije, pastelno vijolična in barva mete, prepojena s klasičnimi zlatimi toni pa ustvarjata svež videz. Osupljiva zbirka je navdihnjena s kolekcijo Versace Flash 2021, ki s svojo živahno mešanico neonskih barv, pastelnih odtenkov in spektakularnih vzorcev slavi pokončno držo in uporniško, mladostno razpoloženje.

 

Mint & Teal Medusa Lumière

Znamenita linija kolekcije Versace Home Collection, Medusa Lumière, je osvežena v dveh novih a vendar nežnih tonih. Eleganco kristala poudarjajo gladke linije vodnih in vinskih kozarcev, prepoznaven vpliv Meduze pa dopolnjuje mehka, pastelna barvna paleta.

 

Virtus Gala

Črna, bela in zlata so združene na zbirki krožnikov, ki raziskuje Versacejevo baroško estetiko. Novi porcelan, ki ga navdihujejo ikonski dizajni znamke, se sklicuje na elegantne večerne obleke in prefinjene torbice Virtus. Znameniti Barocco V se znajde v sredini linije, ki jo obkrožajo stilizirani listi akante.