STRAŠLJIVI DIOR VAS BO SPREMLJAL ZA NOČ ČAROVNIC

Dior Maison je znan po izdelavi čudovitih izdelkov za dom. Enako je tudi tokrat, ko se bliža sezona noči čarovnic, znamka pa se je združila z ilustrativnim umetnikom Pietrom Ruffom in keramičarjem Jeanom Rogerjem, da ustvari vrsto kosov, ki jih navdihuje noč čarovnic.

Rogerjeve keramične buče, ustvarjene v sodelovanju z Mario Grazio Chiuri, so s svojim svetlo oranžnim odtenkom, ki žari na temnem ozadju, osvetljenem s svečami, neverjetno realistične. Osrednje osrčje omizja za noč čarovnic predstavljajo Ruffovi ilustrirani krožniki, ki so navdihnjeni s starinskimi tarot kartami in konceptom branja tarota. Kot pravijo pri Dior Maison, “so Ruffova zapletena čudesa upodobljena v črno-beli barvi in prenašajo fascinantno in mamljivo mistiko,” vse skupaj pa se sklicuje na ljubezen Monsieurja Diorja do astrologije.

Krožniki so narejeni iz finega limoškega porcelana, spremlja pa jih enako grozljiva vrsta gotske steklovine in formalnega jedilnega pribora. Dior Maison ponuja tudi sveče, celotno kolekcijo pa lahko kupite v Diorjevih butikih po vsem svetu.