STE PRIPRAVLJENO NA POLETNO GOLFSKO SEZONO?

Kaj imata skupnega zimski izlet v zasnežene gore in nedeljsko popoldne na golfskem igrišču? Poleg tega, da bomo nekaj storili zase in se sprostili ter uživali, smo najbrž vsi radi v obeh primerih videti dobro, hkrati pa želimo, da nam naša oprema in oblačila nudijo najboljšo možno podporo in zmogljivost. Naj gre za veter, snežni metež, vročinski val ali pa nenadno nevihto, vedno radi uživamo v svojih najljubših aktivnostih, zakaj ne bi tega počeli varno in zaščiteni?

Če torej iščete primerno opremo za dolge poletne golfske dni, kolekcija BOGNER Golf 2022 združuje aktivni življenjski slog z razkošnim udobjem in subtilnim glamurjem, zaradi katerega boste na igrišču naravnost blesteli. Visoko funkcionalne tehnologije osnovnih slojev znamke BOGNER so torej najboljša izbira za dolge dni na igrišču, saj nepremočljiva površina in lepljeni šivi nudijo zaščito pred dežjem, visokozmogljiva izolacija Thermore® daje srednjim slojem lastnosti, ki uravnavajo vlago, se hitro sušijo in segrevajo, medtem ko Powerstretch zagotavlja svobodo gibanja, lahkotnost tehnološkega dresa pa zagotavlja najboljše udobje.

Ko pomislimo na nemško modo, se pogosto spomnimo na BOGNER, vrhunsko luksuzno športno znamko, ki jo je v tridesetih letih prejšnjega stoletja ustanovil svetovni prvak v nordijskem smučanju Willy Bogner in skupaj s svojo ženo Mario Bogner izumil športno modo. Zgodovina blagovne znamke in osebna življenja njenih protagonistov se neizogibno prepletajo z najbolj luksuznimi smučišči, kinematografsko industrijo in celo Dolce Vito. Vse se je začelo leta 1932, ko se je smučarski šampion Wilhelm Bogner, znan tudi kot Willy, odločil odpreti trgovino s športnimi oblačili v Monaku. Leta 1936 je na zimskih olimpijskih igrah v Garmisch-Partenkirchnu oblekel nemško reprezentanco, s čimer je začel strateško partnerstvo, ki je trajalo vseh 17 izdaj. Leta 1937 se je nato Willy Bogner poročil z Mario Lux, zelo nadarjeno žensko z odličnim občutkom za stil, ki je preoblikovala moške smučarske obleke s poudarkom na pasu in jih spremenila v pravi modni kos. Vzpon znamke je nenadoma prekinila druga svetovna vojna, a kljub temu je leta 1948 Bogner organiziral modno revijo v Münchnu, na kateri je debitiral nov artikel, ki ga je oblikovala Maria, vetrovka s kapuco, sprednjo zadrgo in elastičnimi trakovi na pasu. Ta trenutek je zaznamoval rojstvo športne mode. Vse drugo je zgodovina …