STE PRIPRAVLJENI!

PXG je razkril najnovejši razvoj svoje izjemno priljubljene serije 0211 Irons. Nova železa PXG 0211 XCOR2 Irons uporabljajo nekaj najsodobnejše tehnologije v seriji GEN5 podjetja, zavite v visoko zmogljivo progresivno obliko in dostavljene po ceni, ki vas bo presenetila.

Po navdihu PXG-jevega paradnega konja 0311 GEN5 Irons, PXG 0211 XCOR2 Irons vključujejo tehnologijo XCOR2, tehnologijo Power Channel in najtanjšo glavo palice za golf. Tehnologija XCOR2 je rezultat večletnega sodelovanja s strokovnjaki za materiale pri razvoju jedra posebej za driverje PXG, ki je lažje in hitrejše. Tehnologija Power Channel podpira dodatno obremenitev obraza ob udarcu, notranjost v obliki črke U pa poveča koeficient restitucije (COR) in prenese več energije nazaj v žogico za večje hitrosti in večjo razdaljo.

Obloga palice je izdelana iz nerjavečega jekla HT 1770 z uporabo postopka hladnega valjanja v kombinaciji z metodo toplotne obdelave. To povzroči izredno tesno zrnato strukturo in večjo trdnost, kot jo je mogoče doseči s tradicionalnim postopkom kovanja. Ta napreden material in postopek sta eden od atributov, ki PXG omogoča, da zagotovi najtanjšo glavo palice v golfu. V kombinaciji s tehnologijo XCOR2 in Power Channel, celoten sistem zagotavlja eksplozivno zmogljivost in neverjetno mehak občutek.

Železa PXG 0211 XCOR2 Irons, zasnovana z mislijo na široko občinstvo igralcev golfa, uporablja inovativno progresivno obliko. Z dolgoletnimi raziskavami in podatki o zmogljivosti, ki so jih zbrali PXG-jevi strokovnjaki, progresivna zasnova vključuje različne dolžine rezila, odmik in odboj za večjo odpuščanje pri dolgih driverjih, ki jih je težje udariti, in največji nadzor pri krajših.

Driverji PXG 0211 XCOR2 so prav tako podvrženi natančnemu robotskemu postopku poliranja. Robotsko poliranje je pomemben preboj v proizvodnji. Ta izredno natančen postopek končne obdelave zagotavlja znatne izboljšave v doslednosti in kakovosti končne geometrije glave palice v primerjavi s tradicionalnim, industrijskim standardnim ročnim poliranjem.

Likalniki PXG 0211 XCOR2, izdelani po specifikacijah in v barvi Chrome ali, prvič, Xtreme Dark, so zdaj na voljo na spletu, v trgovinah in prek PXG Mobile Monters.