STE LJUBITELJI AZIJSKE HRANE?

Vohunsko obarvano letovišče The Service 1921 Restaurant and Bar resort Anantara Chiang Mai predstavlja zdrav in s hranili bogat meni s konopljo.

Gostje lahko zdaj uživajo v novih podpisnih jedeh, vključno z ocvrtim brancinom s hrustljavimi listi konoplje in omako iz konoplje, kozicami na žaru s tradicionalnimi tajskimi zelišči in konopljo, dušenimi svinjskimi rebri z gobo shitake in juho iz konoplje, ocvrtim govejim mesom s konopljo in rečnimi kozicami na žaru z omako iz konoplje z limeto.

Tajska vlada je pred kratkim dekriminalizirala večino vrst marihuane in čeprav cvetovi, brsti in semena, bogati s THC, ostajajo prepovedani, so bili drugi deli rastline, kot so listi, odstranjeni s seznama prepovedanih in so končali na številnih restavracijskih menijih.

Listi konoplje so zelo hranljivi in ​​vsebujejo pomembne količine bistvenih vitaminov in mineralov, ki dopolnjujejo zdrave jedi in pijače. Ko so listi konoplje sveži in surovi, se kanabinoidi v rastlini konoplje nahajajo v kisli in ne v aktivni obliki, kar pomeni, da gostje ne bodo omamljeni od uživanja ali pitja surovih pripravkov iz konoplje.

Novi meni vključuje tudi insta-prijazne pijače na osnovi konoplje, kot je H.I.D. (Konoplja v destilarni ali Hemp in Distiller) s svežimi listi konoplje, monsunskim jasminom, listom pandana, suho pomarančo in kamilico. Tu je tudi lešnikov latte Genmaicha Hazelnut Latte, ki vsebuje čaj genmaicha, mleko, lešnikov sirup, konopljin prah, liste konoplje in čokoladne piškote. Če iščete nekaj bolj osvežujočega je na voljo tudi Cannabis Fizzy, ki vključuje sodavico, jabolčni nektar, ananasov sok, limetin sok, konopljin sirup in liste konoplje.

VEČ INFORMACIJ LAHKO NAJDETE NA KLIK ALI NA +66 53 253 333