SREDOZEMSKA GOLFSKA ELEGANCA


»Danes bolj kot kadarkoli poprej želimo poudariti svoje italijanske korenine in izpostaviti vse naše aktivnosti in strasti. Kolekcija Chic&Tech, ki že več kot 40 let vodi našo blagovno znamko, prinaša vrhunska, okolju prijazna, trajna oblačila, saj v nas venomer bije »zeleno« srce. To je filozofija izdelka, ki jo s ponosom prenašam tudi v kolekcijo pomlad–poletje 2021, v kateri se eleganca in udobje srečata med seboj s sredozemskim vzdušjem za prefinjeno tehnično uporabo na igriščih in zunaj njih, ki lahko prinaša pozitivna čustva, ki jih danes bolj kot kadarkoli prej potrebujemo. Pri znamki Chervò ne gre le za golf, ampak tudi za način življenja, izkušnja golfa je sinonim za lepoto, eleganco in unikatnost, stik z naravo, izmenjavo čustev, druženje in upoštevanje pravil. To so vrednote, v katere verjamemo in si z njimi še naprej želimo krepiti naše kolekcije.« – Peter Erlacher Solastnik znamke Chervò


Navdih za novo kolekcijo pomlad–poletje 2021, namenjeno tako ženskam kot moškim, pri znamki Chervò prihaja iz sredozemske pokrajine z njenimi barvami, podnebjem, naravo, zgodovino, okusi in veseljem. S fotografiranjem dveh manekenov in dveh profesionalnih igralcev golfa razkrivajo tri barvne teme, ki so navdihnile koncept kolekcije, v čudovitem ozadju hotela Chervò golf Resort San Vigilio.

Klasični brezčasni odtenki, kot so mornarsko modra, rdeča in bela, so navdihnili barvno temo Sport&Passion, v kateri so mešani detajli in grafike z okusom športne dediščine iz leta 1960.

To je tudi tema, ki je bila izbrana za učinkovito predstavitev izdelkov ustvarjenih za promocijo vrhunskega svetovnega golfskega dogodka Ryder Cup, ki ga bo Italija s ponosom prvič gostila v letu 2023. Sredozemlje in njegove bujne obale navdihujejo za še bolj romantično paleto barv v drugi temi Waterfront Colours.

Svetlo modra, mavrična in akvamarin osvežujejo videz Chervò s stilsko idejo za nošenje na zelenicah in prav tako tudi za prosti čas. Iskanje brezhibnega sloga je bilo vodilo k ustvarjanju teme Diva & Gentiluomo, za ženska oblačila klasično črno-belo ekipirano s prefinjenimi mandljevimi odtenki in toplo sivo barvo za poudarjanje edinstvenih elegantnih vzorcev.

Mikrovzorci kravat so bili inspiracija za moško kolekcijo, ki združuje zemeljske tone z modro in belo barvo za videz, ki je tako tehnično dovršen kot izjemno eleganten.