SPREMINJANJE GOLFSKE IGRE ZA VSELEJ

Adidas nadaljuje z redefiniranjem golfske igre, tokrat od spodaj navzgor in ustvarja nove mejnike v segmentu golfske obutve z uvedbo nove linije CODECHAOS, ki naj bi spodbila opredelitev, kaj golf čevelj dejansko je.

CODECHAOS je najnovejši izdelek adidas Golfa, ki razbija tradicionalne stereotipe in idejo, da na šport obstaja samo en pogled. Dotika se miselnosti tistih, ki se raje ločijo, se razlikujejo in si ustvarijo svojo pot okoli terena. Estetika CODECHAOS-a (150 USD) je progresivna in namerna, kar pomeni, da so črte zabrisane tako, da dajejo občutek povezanosti s tlemi. Obutev se pohvali z novim tehničnim spodnjim delom brez špic, ki meša mehak, a obstojen gumijast podplat s prvovrstnim vložkom TPU.

Ta Adidasov lasten sistem za proizvajanje trenja Twistgrip  je bil razvit z ocenjevanjem toplotnih kart v študijah udarcev, posebej osredotočenih na način, kako golfisti razporejajo in premikajo svojo težo med zamahom. Adidas je lahko natančno določil, kje je trenje najbolj potrebno in katere oblike podplata bi omogočile najboljši oprijem, ne glede na pogoje. Na podlagi tega strojnega testa z uporabo prediktivne analitike, skupaj s testiranjem v resničnih scenarijih, je Adidas končal na tej edinstveni konfiguraciji, ki zagotavlja maksimalen oprijem.