SPREMENJENI VIDEZ VAŠIH OČI

YSL Beauté predstavlja dva nova načina za ustvarjanje radikalnega videza. Ekstremno črn videz. Popolne nude odtenke. V letu 2020 poudarite svoje oči z novo tehnologijo za ustvarjanje barv, za katerimi se ozrejo vsi in ki so varno skrite v embalaži, ki odraža gladke linije ikonskega smokinga. Predstavljamo vam novo maskaro Volume Effet Faux Cils Radical, bolj črno od črne. Za tiste, ki od maskare vedno zahtevajo še več. Za absoluten kontrast preizkusite nova senčila za oči Satin Crush. Trendi nude odtenkov, ki vam bodo zlezli pod kožo. Za tiste, ki imajo radi ekstremnost. Drznite si preizkusiti radikalne novosti. Črno na črno. Izjemno globoko črna. Predstavljamo vam maskaro Volume Effet Faux Cils Radical, ustvarjeno za YSL-žensko, ki vedno doseže meje. Formula, obogatena s karbonsko črno, omogoči še intenzivnejše prekrivanje. Intenziven črni pigment v kombinaciji z izvlečkom lešnikov iz vrtov Ourika YSL Beauty ter arganovim oljem za izjemno nego. Nova krtačka, ki vpije še več formule, za enakomerni nanos na trepalnice. Vlakna, ki so hkrati prilagodljiva in čvrsta, za popoln volumen trepalnic. Vsako vlakno sprosti idealno količino maskare na trepalnice za brezkompromisen in čist rezultat. Nova formula, nova krtačka … Embalaža maskare Volume Effet Faux Cils Radical ima novo preobleko. Intenzivno, radikalna črno, ki privablja poglede. Najlepša je v subtilnosti. Radikalen videz v kontrastu z najtemnejšimi trepalnicami, šest odtenkov nesramno lepih, škandaloznih barv. Izberite tisto, ki bo odražala vaše stališče, ali pa uporabite odtenek, ki bo pokazal vašo neodvisnost. Zakaj so ta senčila tako radikalna? Nadgradite svoj videz s samo eno potezo prsta. Izjemno pigmentirana senčila z novo, dolgotrajno formulo. Izjemno lahke, a obstojne barve za ustvarjanje popolnega videza. Nova ekskluzivna embalaža, ki se ji ne boste mogli upreti, v kovinsko črni barvi z zlatim okvirjem in ikonskim logotipom YSL Cassandre v središču. Z novimi odtenki Satin Crush stavite na subtilnost in izberite odtenek, ki se ujema z vašim tonom kože, na primer osnovno, svetlikajočo se bazo na vekah z dodatkom kontrastnega odtenka za opaznejši videz. Fotograf David Sims v novi kampanji pred objektivom z modelom Kaio Gerber. Pogledi, ki prodrejo v kamero. Njene oči so popolno poudarjene z novimi izdelki, definirane trepalnice v intenzivni črni preobleki z maskaro Volume Effet Faux Cils Radical kontrirajo nežnim, svetlikajočim se senčilom Satin Crush v treh odtenkih, ki ustvarijo popolno harmonijo pod njenimi obrvmi. Naravni videz na obrazu predstavlja radikalno ekspresijo nude odtenkov za svež, drzen in prefinjen videz.

  • No 1: Scandalous Beige – Ta nežen, bež odtenek pusti svetlikajočo se sled na temnejši koži, medtem ko na svetlejši pusti sled barve karamele.
  • No 2: Excessive Brown – Hladna rjava z diskretno intenzivnostjo, s katero boste enostavno ustvarili popoln videz zadimljenih oči, s samostojno uporabo pa sofisticiran zaključek.
  • No 3: Indecent Nude – Za čudovit zlat odtenek s subtilnimi svetlikajočimi se delčki  in prefinjen videz. Uporabite ga lahko kot osvetljevalec pod obrvmi, da »odprete« pogled, ali pa ga enostavno nanesete čez celo veko.
  • No 4: Extreme Copper – Odtenek z bronastimi in bakrenimi toni ter svetlikajočimi se delčki, ki ga lahko nosite samostojno ali s tušem za oči za dramatičen videz.
  • No 5: Radical Rust – Bakreni toni na novi ravni, obogateni s kovinsko rjavo barvo s toplimi podtoni.
  • No 6: Transgressive Taupe – Satenast zaključek s svetlikajočimi se delčki, ki bodo vsak videz nadgradili s kančkom glamurja.