SPOZNAJTE NOVO GENERACIJO SAMSUNG GALAXY Z NAPRAV, KI VAM BO RAZKRILA SVET!

Končno so tukaj! Samsung je na svojem virtualnem dogodku Unpacked razkril tretjo, revolucionarno generacijo zložljivih pametnih telefonov – modela Galaxy Z Fold3 5G in Z Flip3 5G. Inovativni način preklopa, dizajn in in funkcije so uporabniško izkušnjo ponesle na novo raven. Nova generacija ne prinaša le številnih izboljšav, temveč povsem nov mobilni telefon kot ga še nikdar niste izkusili!

Preklopi in zloži na poti!

Pospešen življenjski slog in hitrost razvoja tehnologije se odražata v potrebi po hitrem odzivu, takojšnji povratni informaciji in reševanju težav. Prenosnik ni vedno pri roki in ponavadi ravno takrat pride do situacije, ko moramo delo opraviti takoj. Pomembna lastnost novih naprav Galaxy Z je definitivno način Flex, ki omogoča maksimalno produktivnost in večopravilnost ne glede na to, kje ste. Nova opravilna vrstica omogoča lažje prehajanje med aplikacijami brez vračanja na domači zaslon, večopravilno okno Multi-Active Window, čudovito orodje za produktivnost, pa nudi prostor do trem aplikacijam. Te funkcije so res mikavne za večopravilne podjetnike, tako kot posamezniku prilagojene bližnjice za ponovno odpiranje aplikacij. Nenazadnje je odlično za vaše delovno okolje, saj lahko na primer na modelu Galaxy Z Fold3 5G vašo elektronsko pošto odprete na enak način kot na namiznem računalniku. Lahko se tudi pridružite video klicu na zgornjem zaslonu naprave, medtem ko pregledujete zapiske s sestanka na spodnjem. Ne rabite skrbeti, če ste nekje vmes – samo preklopite in zložite!

Naj bo vaš prosti čas zares prost

Najboljši del dneva je takrat, ko ste uspešno obvladali vse obveznosti in se lahko končno sprostite in uživate v svojem prostem času. Gledanje filmov in serij, igranje iger, poslušanje glasbe ali branje knjig bo z novo serijo pametnih telefonov Galaxy Z nekaj res posebnega. Zakaj? Glavni zaslon vključuje tehnologijo Dynamic AMOLED 2x Super, stereo zvočniki pa so nadgrajeni s tehnologijo Dolby Atmos, ki bo porazdelila zvok z neverjetno čistostjo, globino in prostorskimi učinki ne glede na to, kaj gledate ali poslušate. Galaxy Z Fold3 5G in Z Flip3 5G se ponašata s prilagodljivo stopnjo osveževanja 120 Hz, ki osvežuje do dvakrat hitreje glede na prejšnji model in omogoča svilnato gladko premikanje, drsenje, vlečenje in spuščanje. Za dodaten občutek prilagodljivosti je tu še prostoročni način, ki nudi maksimalno sprostitev med gledanjem vaših izbranih vsebin brez uporabe rok. Če pa želite biti produktivni v prostem času in ustvariti čudovite amaterske fotografije ali videoposnetke, boste to absolutno lahko storili z obema napravama, saj imata vrhunske 12MP kamere z ultra širokim in širokokotnim objektivom. Z urejanjem fotografij v določenih aplikacijah za Android boste postali pravi profesionalci!

Močan kot gorila!

Nova generacija pametnih telefonov Galaxy Z je odlična kombinacija kakovosti in vzdržljivosti. Z elegantnim dizajnom, izrazitimi barvami in videzom z vsemi dih jemajočimi lastnostmi se bo popolnoma ujemala z vsakomer. Modela Galaxy Z Fold3 5G in Z Flip3 5G sta opremljena z zaščitnim steklom Corning® Gorilla® Glass Victus™, ki bo vašo napravo ščitilo pred praskami in nenamernimi padci. Obe napravi sta ojačani z neverjetno močnim Armor aluminijem, njun zunanji zaslon pa je prevlečen z zaščitnim slojem iz raztegljivega materiala PET. Zaslon Infinty Flex in revolucionarna zložljiva tehnologija tečaja Hideaway Hinge zagotavljata odpornost na 200.000 pregibov. Pionirska inovacija v pametnih telefonih Galaxy Z je tudi dejstvo, da so prvi vodoodporni zložljivi pametni telefoni (standard IPX8).

Največji adut

Nova serija pametnih telefonov Galaxy Z prinaša obilico prijetnih presenečenj. Eno izmed njih je priljubljena Samsung tehnologija iz naprav serije Note v telefonu Z Fold3 5G – funkcionalnost S Pen. To je prvo pisalo S pen, ki se ga lahko uporabi na zložljivi napravi, in prinaša povsem novo uporabniško izkušnjo. Pisalo S Pen je za napravo Z Fold3 na voljo v dveh različicah, in sicer S Pen Fold Edition in S Pen Pro, ki sta posebej zasnovani in izdelani, da ščitita glavni zaslon. Ta adut vam bo omogočil, da vse delate hitreje in brez stresa! Samsung je resnično predan zagotavljanju edinstvene izkušnje zložljivih telefonov naraščajočemu številu uporabnikov.

Novo generacijo pametnih telefonov Galaxy Z lahko kupite po najboljših priporočenih maloprodajnih cenah do zdaj: Galaxy Z Fold3 5G po priporočeni maloprodajni ceni od 1.799,99 € in Galaxy Z Flip3 5G po priporočeni maloprodajni ceni od 999,90 €. Prednaročila bodo mogoča od 11. do 26. avgusta. Čaka vas obilo presenečenj, kot je na primer dodatni popust na vrednost starega pametnega telefona, dodatni bonus v višin 100 € za določene modele in triletna garancija. Pohitite in bodite med prvimi, ki bodo preizkusili vse prednosti novih naprav Galaxy Z!

Več informacij najdete na www.samsung.com/si/offer/preorder-galaxy-z-fold3-z-flip3 in www.samsung.si.