SPALASTIČNI PRIDIH K POPOLNI SPROSTITVI

Kaj lahko pričakujete na več kot 2600 m² notranjih in zunanjih površin z edinstvenim pogledom na bleščeče Jadransko morje? Ravnovesje za telo in dušo: ljubitelji športnih aktivnosti bodo prišli na svoj račun v fitnesu in zasebnih fitnes enotah z našimi strokovnjaki. Po obisku parne kopeli ali masaže vas hotel vabi v prostorno sobano za sprostitev, po obisku savne pa si lahko v hladnem in nato toplem bazenu naberete novih moči. Vsi plavalni navdušenci se lahko sprostijo in ohladijo v prostornem bazenu. Z raznolikimi velneškimi tretmaji in posebnimi rituali za dobro počutje lahko na lastnem telesu občutite le najboljše iz Dalmacije.

Čiste dihalne poti, žametna koža in globok duševni mir. Že filozof Platon je vedel: »Morje odnese vse tegobe.« V SPALATO v hotelu Radisson Blu Resort & Spa v Splitu si boste nabrali novih moči. Kombinacija svežega morskega zraka in naravnih danosti – vključno z dalmatinskim olivnim oljem, ki je del dragocene kulturne dediščine, in dišečo sivko – ima dokazano zdravilen učinek. Užijete jo lahko v sredozemski oazi sprostitve, le nekaj metrov od plaže: od 1. maja 2021 sije SPALATO v novem dizajnu, za katerega so zaslužni dunajski strokovnjaki za arhitekturo in notranje oblikovanje – BWM Architekten. Združuje umirjene rjave odtenke in akvamarinske poudarke, kar gosta sprosti že ob prvem pogledu. V skrbno načrtovano obnovo smo za pristno doživetje želeli vključiti vsa čutila – v skladu z osnovnimi vrednotami letovišča SPALATO: VODA – ZRAK – KAMEN. Velikodušnost in sredozemska sproščenost zagotavljata največjo mogočo zasebnost in mir. Kaj pa malo počitniške meditacije? Skozi odprta okna piha nežen vetrič. V daljavi se slišita šumenje morja in oglašanje galebov. Nežen vonj rožmarina skrbi za prijetno vzdušje. Od sonca ljubkovano telo in duh sta optimalno pripravljena na blagodejne tretmaje – z osupljivim pogledom na morje in z najboljšimi strokovnjaki za velnes.

Hotel med drugim ponuja tudi tretmaje SPALATO Signature Treatments, ki so vedno v harmoniji z naravo Hrvaške:

MOČ MORJA

Tretma se začne z vodnim pilingom, ki združuje čistilno moč morske soli z negovalnimi olji. Sproščujoč učinek ponuja blagodejna masaža celotnega telesa z minerali bogato oblogo in nežnim oljem riževih kalčkov. Izkušnja v harmoniji duha in telesa.

RITUAL Z ŽLAHTNIMI KAMNI

Ta tretma vas popelje na potovanje po Sredozemlju. Po negi obraza s spirulino, ki z antioksidativnim delovanjem naravnih alg kožo zgladi in navlaži, sledi prav posebna masaža: izbrani zdravilni kamni sprostijo mišice in tkiva ter dolgoročno revitalizirajo našo psiho.

OXY SPA NEGA OBRAZA

Edinstvena nega obraza OXY Spa kožo preplavi s svežim kisikom, s kompleksom proti staranju iz 63 morskih hranil pa jo pomladi. Zaključna masaža celotnega telesa zagotavlja popoln občutek sreče in mladosten sijaj.


Radisson Blu Resort Split

Put Trstenika 19, 21000, Split, Hrvaška

Več informacij: KLIK