ŠMINKA, KI JE VEČ KOT TO, A TO DEJANSKO NI

Globalno tehnološko podjetje Huawei predstavlja posebno različico brezžičnih slušalk FreeBuds Lipstick. Z luksuznim oblikovanjem in najsodobnejšimi tehnologijami nudijo osupljiv videz in odlično zvočno izkušnjo.

Za obliko novih brezžičnih slušalk, ki jim v svetu ni podobnih, je zaslužna skupina oblikovalcev v Pariškem raziskovalnem centru za estetiko. S čudovitim ohišjem iz nerjavečega jekla izžarevajo plemenitost in razkošje ter se obenem z zaobljenimi loki in fino obdelavo poklanjajo harmoniji in estetiki. Odišavljena darilna embalaža dodaja še kanček razburljivosti temu unikatnemu izdelku. Polnilna škatlica za ušesna čepka iz nerjavečega jekla je odporna proti koroziji in obrabi. Izdelana je v zapletenem procesu iz 30 samostojnih postopkov, vključno s poliranjem, da je površina gladka kot zrcalo. Obenem ima za magnetno zasnovo zapiranja pokrova značilen zvok »klik«, ki ga povezujemo z izdelki kozmetične industrije. Slušalke Huawei FreeBuds Lipstick so na voljo v glamurozni barvni kombinaciji črne, zlate in rdeče, saj imajo izbrane barve šminke globlji pomen. Črna predstavlja skrivnost, zlata simbolizira prestiž, rdeča pa navdušuje in očara.

Udobno izničevanje hrupa in izjemen zvok

Slušalke Huawei FreeBuds Lipstick podpirajo kakovosten zvok visoke ločljivosti. Kot bistven element odlične izkušnje poslušanja je rezultat naprednega inženirskega dela in klasične dinamične strukture zvočnega gonilnika z membrano večjega obsega. Ta podpira zvočne frekvence do 40 kHz, izboljša srednje in visoke tone do te mere, da so nižji izrazitejši, ter omogoča uživanje v močnejšem in poglobljenem zvoku. Poleg izredno zmogljive strojne opreme so za kakovosten zvok zaslužne tudi funkcije programske opreme, ki krasijo vse avdio izdelke družbe Huawei. Tudi najnovejše Huaweieve slušalke so odprtega tipa. Oblika notranjega dela ohišja ušesnih čepkov je rezultat analize več kot 10 tisoč človeških ušes in obsežne analize stresa na osmih delih ušesa, kar poleg odličnega zvoka zagotavlja vrhunsko udobje nošenja. S tehnologijo samodejnega prilagajanja AEM EQ slušalke zaznajo obliko ušesnega kanala in način nošenja ušesnega čepka, da lahko optimalno prilagodijo izenačevalnik zvoka. Uporabniki lahko v aplikaciji Huawei AI Life sicer izbirajo med tremi nastavitvami izenačevanja. Uravnoteženim, ki je privzet, ali načinoma, ki ojačata visoke ali nizke tone.

Pametna povezljivost za brezhibno izkušnjo

Slušalke Huawei FreeBuds Lipstick omogočajo preprosto povezavo preko vmesnika Bluetooth z vsakim pametnim telefonom s sistemom Android ali iOS. Prav tako je omogočeno seznanjanje z bližnjimi pametnimi telefoni, tabličnimi ali prenosnimi računalniki, na katerih se pojavi prijavno okno in podpirajo sočasno povezavo z dvema napravama. Nastavitve upravljanja slušalk z dotikom lahko sicer uporabnik pregleduje in prilagaja v aplikaciji Huawei AI Life 3. Poleg udobnih in gladkih načinov za povezovanje lahko slušalke posnamejo zvok visoke ločljivosti oziroma z vzorčenjem 48 kHz. Uporabnik mora v aplikaciji AI Life vklopiti možnost snemanja okolice, da ujamejo razburljive zvoke, in s tem dodatno začini na primer potovalni vlog. Da bi bila izkušnja uporabe kolikor je le mogoče nemotena, je Huawei izboljšal življenjsko dobo baterij. Z izključenim aktivnim izničevanjem hrupa bateriji v ušesnih čepkih zadoščata za do 4 ure, medtem ko je v polnilni škatlici dovolj energije za do 22 ur. S tem je omogočeno brezskrbno uživanje v najljubših skladbah. Povsod in kjerkoli.

Kdaj bodo slušalke Huawei FreeBuds Lipstick na voljo pri nas še ni točno znano, priporočena cena pa bo 249 evrov.