SLOG 30. LET PREJŠNJEGA STOLETJA NA VAŠEM ZAPESTJU

Znamka Longines gradi na uspehu svojega modela Heritage Classic 2019 in uvaja novo črno različico sektorske številčnice v slogu 30. let prejšnjega stoletja.

Novi 38,5 milimetrski model temelji neposredno na uri iz Longinesovega zadnjega kataloga in ponuja številčnico, razčlenjeno na območja ali sektorje z vrsto koncentričnih krogov in križev ter kontrastnimi zaključki. Črni, mat zaključek osrednjega dela številčnice je uokvirjen z antracitnim obročkom s krožno krtačenim prikazovalnikom ure in majhno sekundarno številčnico, celotno ozadje pa ponuja visoko kontrastno ozadje za posrebrene kazalce ure.

Čeprav je slog Heritage Classic res najbolj zaznamovan s tridesetimi leti prejšnjega stoletja, je notranjost časomera odločno moderno s 3,5 Hz samodejnim gibanjem L893 s silicijevim kolesom za uravnoteženje, ki zagotavlja odpornost proti magnetnim poljem, ustvarjenim posebej za zbirko Heritage

Longines ponuja novo uro Heritage Classic na paščku iz usnja ali na zapestnici iz nerjavečega jekla, ki kljub temu, da izvira iz naslednjega desetletja, estetsko dvigne model.

Heritage Classic s črno sektorsko številčnico je na voljo prek spletnega mesta Longines.