SKRIVNOSTNI ODTENEK ČRNE CHANEL NOIR ALLURE

Njena oblika je razpoznavna. Njen črn lakasti tulec z zlatim detajlom pove vse o njenem ikoničnem, poželjivem značaju. A nekaj se je le spremenilo. Daljša silhueta, ki namiguje na dobro varovano skrivnost, ime, ki bi lahko bilo samoumevno, a služi, da samo še bolj poglobi skrivnost. Nič drugega ne more biti, pa vendar je res to, kar mislite, da je? Noir Allure odpira novo poglavje o zgodbi, ki jo pripoveduje neposnemljiva črna, ta, ki je brezkrajno šik in neločljivi del stila znamke Chanel.

Oči izražajo iskrenost emocije, šepet poželenja, izpod privihanih, popolno oblikovanih trepalnic poudarjenih z intenzivno barvo. Nova maskara Chanel, Noir Allure, zajema bistvo edinstvenega stila znamke Chanel, vključujoč vsak detajl njenega edinstvenega besedišča. Na sledi avantgardnim stopinjam Gabrielle Chanel se zelo dobro ponaša s svojim paradoksalnim značajem, saj je tako odklon od predstave, kakšna naj bi bila maskara, in tudi nosilec univerzalne skrivnosti za polepšanje vseh žensk. Izziva tako čas kot trende in nudi spoj estetične privlačnosti, funkcionalnosti in učinkovitosti. Nov lepotni dodatek v ikonični garderobi znamke Chanel, Noir Allure, uteleša edinstven Chanel stil, od ustnic pa vse do trepalnic. In seveda, tu je elegantni »klik«, kot odmev zvoka emblematičnega rdečila Hiše. Tako kot z Rouge Allure z Noir Allure vsakdanje postane izjemno in temu lepotnemu koraku povrne polni blišč. Preoblikovana embalaža je prilagojena za ta novi, monolitni tulec, patentirani sistem odpiranja in zapiranja pa zagotavlja popolno nepredušnost. Prefinjena silhueta, ki še bolj pričara čutnost pri nanosu, kot uveljavitev samozavestne ženske, ki se zaveda svoje edinstvene elegance. V svetu Chanel je črna barva tako eno kot hkrati mnogo. Nikdar ista, a vselej različna. Za Noir Allure je Chanel obogatil svoj ikonični odtenek z dodatnim očarljivim podtonom. Do skrajnosti intenzivna je umetelno prepojena s kančkom rdeče. Ta diskretna iskrica ognja je opazna samo pri nanosu, v zasebnosti odseva v ogledalu. Čeprav neopazna, nosi ključno vlogo, ta novi odtenek ustvari še bolj živahen in zapeljiv videz, skrivnosten in nedoločljiv, tak, ki je za tiste, ki rade očarajo z vsakim utripom trepalnic.

Elegantna in drzna črna, Noir Allure uokviri oči v edinstveno intenzivnost. Imate morda popolnoma nove oči, vas bodo vprašali? Nikdar naj namreč ne bo ne premalo ne preveč. Popolno ravnovesje je to, kar opredeljuje to prefinjeno, a enostavno in sloko obliko, ki je sinonim edinstvenega stila Chanel. Tako kot obleka, ki preoblikuje silhueto ženske, ki jo nosi, s čarobnostjo svoje kompleksne, nevidne strukture, maskara Noir Allure polepša, ne da bi bila vidna. V enem samem kliku izboljša trepalnice v vsakem pogledu. Volumen, maksimalna dolžina, drzna privihanost in brezhibna definicija, v eni sami potezi se trepalnice spremenijo v vseh dimenzijah. Noir Allure ustvari brezhibno naličeni videz z vseh vidikov in mu podari brezčasno, a sodobno eleganco. Koncentrirana učinkovitost, vidna sprememba, a brez bahavosti, pa vendar impresivno opazna. Združuje praktičnost z estetiko, spaja prefinjenost z udobjem, kar predstavlja edinstveni Chanel stil, ki se nikdar ni oddaljil od ideala, ki ga je gojila Gabrielle Chanel. Noir Allure je reinterpretacija tega standarda z edinstveno formulo.

Nadvse visoko učinkovita se ne razmaže in ohranja obstojnost, se ne drobi, po trepalnicah gladko zdrsi in na enostaven način ustvari želeni končni videz. V paru s posebej oblikovano krtačko bo ta napredna formula nanesla popolno količino proizvoda v eni sami potezi in na ta način ustvarila popolno oblikovane, ločene in razprte trepalnice. Njena negovalna formula vsebuje tri voske naravnega izvora, čebeljega, karnauba in riževega, ki poudarijo volumen, privihanost in dolžino trepalnic in zagotavljajo obstojnost. Prepojena s provitaminom B5, izbranim zaradi njegovih vlažilnih in krepilnih lastnosti, trepalnice neguje in ščiti z vsako uporabo in z vsakim nanosom. Notranjost mora biti tako lepa kot zunanjost. Noir Allure predstavlja novo krtačko, za katero so bila navdih prav načela edinstvene elegance Chanel. Navidezno enostavna, v sebi skriva dovršeno zapleteno obliko, ki združuje čutnost pri nanosu in učinkovitost. Natančno je oblikovana, da ustvari štiri učinke, in sicer volumen, privihanost, dolžino in definicijo, hkrati pa omogoča brezhiben nanos brez kompromisov. Ozka in prožna krtačka ima vrste tankih konic, zato prostor med njimi služi kot zbiralnik formule, da je nanos po trepalnicah v idealni količini. In nazadnje, zaključna skrivnost, ki jo hrani ta dragoceni črni nektar, krtačka Noir Allure je globoke temno rdeče vinske barve, ki namiguje na podlogo ikoničnih torbic Chanel. Na videz, na otip, na sluh, popolna učinkovitost.

Čutno doživetje lepotnega koraka, ki poudari samozavestno, odločno ženstvenost ženske. Eleganca ikonične barve in razpoznavnega dizajna. Noir Allure oziroma edinstveni Chanel stil, tokrat izražen z edinstvenim pogledom.