SKRIVNOSTNA, A IZJEMNO UČINKOVITA RDEČA KAMELIJA

Rdeča kamelija je mesnata, gosta in sijoča roža. Zima je nikdar ne preseneti. Pojavi se, ko vreme postane strupeno mrzlo in ko razodene vso svojo lepoto. Kamelija je vedno korak naprej, saj nenehno dela na nastanku novih stebel, novih vej, novih listov in pozimi novih cvetov. V njej se nahaja srž rastline, ki lahko obstaja in kljubuje času, in tudi dolgo časa, zgolj na način, da neprestano raste in se regenerira sama. Rastlina, ki jo prepogosto dojemamo kot pasivno in krhko zaradi nepremičnosti, je pravzaprav rastlina z izjemnimi močmi.

Pri znamki Chanel so ujeli inteligentno sposobnost rdeče kamelije njene odpornosti in trdoživosti ter te njene lastnosti prenesli na novi negovalni proizvod z imenom N°1 De Chanel, bogate revitalizacijske kreme.

Prvič so centri za raziskovanje in razvoj znamke   Chanel razvili negovalni proizvod, ki je obogaten s ceramidi kamelije s pomočjo postopka, ki je 100% naraven. Ceramidi so lipidi, ki se naravno pojavljajo v koži. Igrajo ključno vlogo v koži, saj jo ohranjajo zdravo in jo ščitijo pred škodljivimi vplivi iz okolja. Kot neka vrsta naravnega cementa, ceramidi ustvarjajo zaščitno bariero, ki zadrži vlado in preprečuje prekomerno izhlapevanje vode. S časom upadejo, tako kakovostno kot količinsko, in gre za pojav, ki se poslabša, ko je koža izpostavljena hladnejšemu vremenu. Ko se izsuši in se pojavi rdečica. Ko koža izgubi vlago, so gube videti še bolj poudarjene. V boju proti temu pojavu, je so pri znamki Chanel razširili holistično negovalno linijo proti staranju z ekološko odgovornim pristopom lepotnega rituala z N°1 De Chanel kolekcijo. Bogata revitalizacijska krema je tako lahko vaš nov zaveznik v boju proti znakom staranja in proti škodljivim učinkom mrzlega vremena in to zlahka. V jedru N°1 De Chanel revitalizacijske bogate kreme, izvleček iz rdeče kamelije deluje na N°1 stopnjo staranja kože s krepitvijo vitalnosti celic v koži.

Vidno nahranjeno kožo in zaščiteno pred mrazom, ceramidi kamelije in izvleček iz kvasa iz kamelije, pridobljenega iz rodu Pichia, ki ga najdemo v mikobioti kamelije,  skupaj pomagajo krepiti zaščitno kožno bariero, medtem ko olje kamelije pomaga ohranjati kožo navlaženo.