SKRIVNOST SIJOČE POLTI

“Navdušena sem nad zlatom, res je čista svetloba, vpeta v pigment. Samo zlato lahko zagotovi tak sijaj, saj absorbira svetlobo in jo tako dobro odbija.” – VIOLETTE, GUERLAIN MAKE-UP KREATIVNA DIREKTORICA

Od leta 2009 podlaga Parure Gold uteleša popolno zlitje ličil in nege kože za neprimerljiv mladosten sijaj. Letos Guerlain predstavlja nov pomemben korak v rutini Parure Gold ParureGold24K. V skladu s čarobno enačbo, ki je zaščitni znak franšize Parure Gold, ta nova podlaga, prepojena s pridihom 24 karatnega zlata, zagotavlja 24ur popolnega sijaja in 24ur neprekinjenega vlaženja vaše kože. Parure Gold 24K je čisti koncentrat sijaja, ki zagotavlja izboljšan, brezhiben make-up in dan za dnem vašo lepšo kožo. Parure Gold 24K je sestavljen iz 99% pomlajevalne negovalne podlage, odstotek brez primere, ki je znak neprekosljive učinkovitosti.

Ta nova osnova zagotavlja optimalno hidracijo za 24ur in krepi barierno funkcijo. Popolnoma navlažena in zglajena koža bolje odbija svetlobo na svoji površini. Sama koža je nedvomno bolj enakomerna, vidno bolj polna in iz dneva v dan lepša. Kot bi bila prežeta z novim mladostnim sijajem, ki traja in zagotavlja dolgo obstojen sijaj ličil. Vsebuje izjemno koncentracijo negovalnih sestavin. Ta izpopolnjujoča podlaga, oblikovana iz 99% sestavin naravnega izvora, z gelasto teksturo ikonične čutnosti, je zagotovilo za takoj poenoteno kožo s popravljenimi nepravilnostmi in popolno zglajeno teksturo. Čudovito izboljšana in brezhibno pripravljena s Parure Gold 24K je koža kot popolno platno pripravljena na ličenje in optimizira svoj videz do izjemnega učinka. Nanos podlage je lažji, njegova obstojnost pa optimizirana. Značilna sestavina linije Parure Gold, kanček čistega 24 karatnega zlata v formuli Parure Gold 24K razkriva moč svojega neprimernega sijaja.

S to ikonično formulo je Guerlain mojster zlatar za polt. Nežni zlati lističi lebdijo v prozorni teksturi. Popolno osvetljena, koža sije od mladosti. Še pred nanosom podlage je koža bolj žareča in sijoča kot kadarkoli. In ob tem je neverjeten rezultat, ki traja kar 24ur.