SIJAJNO LJUBLJENJE YVES SAINT LAURENT

Dua Lipa od leta 2019 vodi franšizo Libre kot globalna ambasadorka blagovne znamke YSL Beauty tako danes še naprej brez opravičila uteleša sodobno ženstvenost kot na novo imenovana globalna ambasadorka ličil za YSL Beauty. Voditeljica v kulturi in ikona svoje generacije, Dua bo sodelovala z YSL Beauty, da bi podirala meje lepote v imenu drznega samoizražanja in ostre svobode. Z neustrašnim odnosom do življenja in samoizražanja se Dua Lipa prvič pojavi v kampanji ličil YSL Beauty za lansiranje popolnoma nove kolekcije Lips YSL Loveshine.

Za YSL Beauty je vsak pogled in vsak trenutek izjava o sebi. Nihče ni na svojo generacijo vplival bolj kot Dua Lipa, ki z vsakim svojim lepotnim videzom vzbuja občutek svobode in navdiha. Dua vodi s čustvi, ljubeznijo do sebe in izražanjem skozi moč in ustvarjalnost znotraj lepote. »Dua Lipa v našo znamko vnaša naelektreno energijo in navdihuje ženske, da ne le nosijo ličila, ampak da podajo izjavo o tem, kdo so in za kaj se zavzemajo. Njen vpliv je praznovanje individualnosti, izjava opolnomočenja, ki spodbuja vsakogar, da z zaupanjem sprejme svojo edinstveno lepoto.” O sodelovanju pove Stephan Bezy, mednarodni generalni direktor YSL Beauty. V svoji zgodovini je YSL vedno zagovarjal sijaj. Sijaj je neustavljiv poudarek odseva svetlobe, individualnosti in moči. Kot je verjel Mr. Saint Laurent, sijaj spremlja poteze, poveča našo svetlobo, da nas popelje iz sence. Povišan, eleganten, simbol večnega sijaja tako YSL pomeni sijaj. Danes na rdečih preprogah in na naših virih prevladuje eterični sijaj.

Z YSL Loveshine so na novo odkriti kultno priljubljeni izdelki in predstavljene so nove osnovne formule z več negovalnimi prednostmi, trendovskimi barvami in luksuzno embalažo. YSL Loveshine, skupaj s sijočo naravno kožo, ustvari videz, ki ga vsi poznamo in imamo radi, vendar s podpisom YSL couture twist. Prva kampanja ličil Dua Lipa za YSL Beauty, ki je debitirala v treh valovih, izraža sijočo couture izjavo znamke, ki jo je posnela režiserka Nathalie Canguilhem v Maroku, kjer je M. Saint Laurent prvič odkril lepoto v barvah in moč svetlobe. Ta ista svetloba sije nad bazeni, obdanimi s palmami, s kromatskimi odsevi in neustrašen odnos prevladuje na sočno brizgajočih ustnicah, le milje od YSL Beauty Ourika Community Gardens, kjer se sestavine etično nabirajo za franšizo YSL Loveshine. Dua Lipa, ki jo spremlja zrcalni logotip Cassandre v naravni velikosti, prikazuje nov vidik ženstvenosti, čutnega in prefinjenega, z robom samozavesti. Tom Pecheux, globalni lepotni direktor YSL, ki je ustvaril ličila za kampanjo je o novi kolekciji ličil dejal: »YSL Loveshine je za vse, ki želijo, da so njihove ustnice mehke, navlažene, polne in sočne.

Ta kolekcija omogoča ustvarjanje svežih in sijočih videzov z igrivim pridihom prefinjenosti.” Viralna senzacija kot prvi Lip Gloss v stiku na trgu, Candy Glaze se topi na ustnicah za nesporen sočen lesk, brez lepljivosti. Sijaj sijaja se združi z nego balzama v 12 steklenih odtenkih, napolnjenih s hialuronsko kislino in izvlečkom granatnega jabolka za bolj polne in bolj navlažene ustnice. Prepustite se bogatemu barvnemu izplačilu in teksturi želeja, medtem ko zadržite do 24-urno vlažnost. Ikonična šminka YSL Beauty z oljem, je zdaj na voljo s sodobnimi nevtralnimi snovmi, novo in izboljšano formulo ter povečanim pakiranjem. Predstavljamo šminko YSL Loveshine Wet Shine rdečilo za ustnice, ki je zdaj izboljšana s figovo kašo iz vrtov skupnosti YSL Ourika in njihovimi značilnimi 6 olji, ki zagotavljajo do 24- urno hidracijo in zaščito. Ta oljni hibrid šminke zagotavlja kremast moker sijaj s svilnato gladkim občutkom v 20 odtenkih, ki jih je mogoče graditi. Privoščite svojim ustnicam barvo šminke z nanosom olja. Prepustite svojim ustnicam intenzivno nego in čist sijaj z balzamom Candy Glow toniranim balzamom za ustnice. Candy Glow, oblikovan s pigmenti za uravnavanje pH, je edinstven kompliment vsakega od nas v 6 prosojnih odtenkih, ki se prilagodijo vašim ustnicam za subtilno barvo po meri. Ustnice zdravega videza se srečajo s formulo, obogateno s karitejevim maslom in oljem Maracuja za zmanjšan videz gubic na ustnicah. Bogata, maslena formula doda takojšnjo hidracijo za dolgoročno bolj gladke in mehke ustnice.