SEZONA KOT ŠE NOBENA DRUGA

Letošnja sezona je kot še nobena doslej. Pri nemški znamki Boss so odkrili praznike, ob katerih izpostavljajo posebne trenutke veselja in navdušenja tako nad dajanjem kot nad prejemanjem daril.

Za začetek sezone praznovanj je glavno vlogo prevzel kar ameriški hollywoodski superzvezdnik Chris Hemsworth, v kateri igralec odvije, razpakiraa in odveže izbor daril, tako velikih kot majhnih, klasičnih in tudi zelo nepričakovanih daril. Mimo vmes teče tekoči trak daril, da si Chris izbere in preizkusi glede na velikost, pomisli na elegantne usnjene denarnice, športne superge, desko za surfanje, zelo znano kladivo in še veliko več. Znamka Boss kliče veselje v vsaki škatli in pod vsakim trakom s stilskim navdihom. Nova kolekcija jemlje darilne trakove Boss kot ključni element oblikovanja. Celotni vzorci trakov in športni okraski so značilni na številnih kosih od kombinezonov do trenirk, od puloverjev do superg. Nekaj kar ustreza vsakemu počitniškemu slogu, je pripravljeno, da ga odkrijete. Pričakujte popolno krojene smokinge in vsestransko osnovo za športna oblačila, pa tudi obleke z bleščicami in večerna oblačila, ki jih navdušuje tradicionalna jutranja halja, medtem ko so popolno izdelani dodatki pripravljeni za dokončanje izstopajočega prazničnega videza. Za darilni navdih je eleganten slog v črnem in zlatem barvnem izboru postavljen ob čudovite ure za odštevanje prazničnih dni.

Vrhunska klasika, ki bi jo imeli radi vsi, vključuje popoln par belih superg, ikonične dišave Boss in telovadna oblačila, ki so pripravljena, da se brez truda prilagajajo vsakomur, tako za praznično sezono kot tudi za kasnejši čas.