SEM TO, KAR ŽIVIM

»Verjamem, da izkušnje, ki nas bogatijo in vodijo do pravega napredka, izhajajo iz izmenjav med kulturami.« Giorgio Armani

Letos Giorgio Armani razkriva novo dišavo My Way Parfum in s tem odpira novo poglavje zgodbe My Way. V osrčju filozofije My Way je »sem to, kar živim«. Dišava pričara novo vizijo ženstvenosti, ki je hkrati globoka in svobodomiselna. Vabi k raziskovanju novih obzorij in utiranju lastnih poti. Nov obraz dišave My Way je ameriška igralka in producentka Sydney Sweeney.

Gledalce novi film kampanje popolno prevzame in z njimi deli edinstven pogled Sydney Sweeney na svet. Skozi njene oči doživijo njene izkušnje in čustva, ki jih izžarevajo. Za dišavo My Way Parfum s cvetličnimi, lesnimi in pudrastimi notami je značilen kontrast med svetlo in sončno noto tuberoze ter veličastno modro peruniko pallida. Sestavljena je iz prefinjenih sestavin, nekatere izmed njih so trajnostno pridobljene, ustvarjenih s pomočjo najnaprednejših in natančnih tehnik ekstrakcije. Nova steklenička My Way Parfum, ki omogoča ponovno polnjenje, ustvari osupljiv kontrast med temno modrim pokrovčkom in živahno rožnato tekočino.  Stekleničko krasijo odtenki, ki so na dnu temno modri in se proti vratu postopoma prevesijo v živahno rožnato. My Way Parfum, tako kot vse dišave My Way, odražajo prizadevanja Giorgia Armanija za trajnostno delovanje, zato je steklenička ekološko zasnovana. Stekleničko dišave My Way Parfum je mogoče ponovno napolniti in je zasnovana za dolgotrajno uporabo. Giorgio Armani pri sestavi dišave daje prednost uporabi sestavin naravnega izvora, odgovorno pridobljenih prek lokalnih programov, ki temeljijo na načelih pravične trgovine, v sodelovanju z lokalnimi nevladnimi organizacijami. S predstavitvijo dišave My Way Parfum se začenja novo poglobljeno poglavje v svetu Giorgia Armanija. Edinstven etos filozofije My Way se glasi »sem to, kar živim«, saj dišava prikliče moč doživljanja edinstvenih izkušenj. Kolekcija dišav My Way je bila zamišljena kot vonji za novo generacijo, ki zajemajo občutek radovednosti. To idejo uteleša ženska, ki si utira svojo pot v svetu in živi življenje v skladu s svojo vizijo. Ženska, ki je odločena izkusiti večplastne življenjske trenutke. S tem, ko doživi te pomembne izkušnje, se še tesneje poveže s svojim pravim jazom. My Way Parfum črpa moč iz tega odprtega pogleda na življenje in ideje ustvarjanja svoje življenjske zgodbe. Pričara močno vznesenost utiranja lastne poti v svetu in živeti življenje pod lastnimi pogoji z neponovljivo in neomajno vizijo. My Way Parfum prikliče pripravljenost na odkrivanje novih obzorij in potovanja v neznano.

Novo poglavje dišav My Way uteleša ameriška igralka in producentka Sydney Sweeney. Med zvezde jo je izstrelila vloga Cassie Howard v priljubljeni in priznani HBO-jevi drami Evforija, ki prikazuje življenje skupine srednješolcev. Serija, ki je bila leta 2022 druga najbolj gledana serija na programu HBO od leta 2004, vstopa v tretjo sezono. Sydney Sweeney je bila leta 2022 normirana za nagrado emmy za najboljšo stransko igralko v dramski seriji za njeno vlogo v seriji Evforija.  Poleg njenega vzpona med zvezde v okviru serije Evforija je Sweeney prav tako žela pohvale za odigrano vlogo Olivie Mossbacher v prvi sezoni HBO-jeve dramatične komedije Beli Lotus. Sweeney je za svojo igro v seriji prejela drugo nominacijo za emmyja leta 2022, in sicer za najboljšo stransko igralko v miniseriji, antologiji ali filmu. Od takrat se je igralka hitro izkazala kot ena od vzhajajočih hollywoodskih zvezd, ki si utira svojo pot. Sweeney v vsaki vlogi izraža globino, čustvenost in intenzivnost. Sydney Sweeney vsak lik, v katerega se vživi, edinstveno interpretira po svoje. Sydney Sweeney si je ustvarila ime z uprizarjanjem nepozabnih likov, ki izzovejo občinstvo, pri čemer si pomaga s svojim širokim razponom čustev. Poleg tega Sydney Sweeney uresničuje lastno vizijo prek svoje produkcijske družbe Fifty-Fifty Films.

Uredništvo revije Time je prepoznalo njen vse večji vpliv v filmski in televizijski industriji in edinstvenost njene vizije, zato je Sydney Sweeney razglasilo za »fenomen« in jo uvrstilo na seznam Time100Next za leto 2022, na katerem je izpostavljenih 100 nadobudnih oseb, ki bodo krojile prihodnost. My Way Parfum razkriva novo intenzivno, lesno in pudrasto interpretacijo značilnega vonja My Way. Svetli in sončni noti tuberoze, na podlagi katere so ustvarjene dišave My Way, v dišavi My Way Parfum nasproti stoji veličastna modra perunika pallida. Igra med sijočo in intenzivno noto opredeljuje dišavo. Ta nov, privlačen vonj je ustvaril parfumski mojster Carlos Benaïm (IFF), ki je ustvaril prvotni vonj My Way. Dišava se odpre s svežimi zgornjimi notami citrusa. Vzbudi jih olje bergamotke iz Kalabrije v Italiji, ki ustvari iskriv in živahen učinek, kot tudi cvet pomarančevca iz Egipta.  Noto cveta pomarančevca pridobivajo s posodobljeno različico starodobnega postopka ekstrakcije z mastjo, s katero ustvarjajo kombinacijo bogate in kompleksne note cveta pomarančevca z močjo in energijo ploda. My Way Parfum razkriva novo in intenzivno srce. Absolut srca tuberoze iz Indije, ki se ponaša s kremastimi in sončnimi lastnostmi, se zmeša s peruniko pallida, kar ustvarja drzen, veličasten in ženstven učinek. Te note podkrepi ambret, topel in čuten vonj z mošusnimi plastmi, ki ga pridobivajo iz semen hibiskusa.

Pudrasta in lesna osnova je sestavljena iz ameriške cedrovine, ki ustvari čutno, kremasto noto in okrepi lesni značaj dišave. Ta nota se združi z infuzijo burbonske vanilje z Madagaskarja, ki je hkrati elegantna in privlačna. Medtem akord belega mošusa okrepi prefinjene tonalitete perunike in ustvari pudrast, obdajajoč učinek druge kože dišave. Te spodnje note skupaj ustvarjajo čutno in pomirjajočo sled dišave My Way Parfum.