SE ŠE SPOMNITE DOMAČEGA GOLF IGRIŠČA?

Prostrano območje za domovanjem Marka Wahlberga v Beverly Hillsu v Kaliforniji je domišljija ljubitelja športa, ki je oživela. Sledite pešpoti mimo bazena, skateparka in igrišča za košarko realne velikosti, okrašenega z logotipom Boston Celtics, in prišli boste do najbolj impresivne značilnosti posestva.

Pred skoraj šestimi leti je hollywoodski zvezdnik – in golfski fanatik – na svojem dvorišču zgradil igrišče za kratke igre. Seveda pa ni povseem običajno.

Razporeditev, za katero je poskrbelo podjetje Back Nine Greens, vključuje mini konstelacijo spektakularnih zeelenic, globokih alabastrnih ovir in več območij za čipanje in pičanje. Celotno posestvo je obdano s kanjoni, najbolj oddaljeno udarjališče pa je umeščeno visoko na pobočju – z njega lahko žogico pošljete kar 100 metrov daleč. Ta privilegij uživajo samo Wahlbergovi najbližji prijatelji.

Med njimi je zmagovalec turneje PGA Tour Abraham Ancer, Wahlbergov prijatelj in poslovni partner v podjetju premium tekile Flecha Azul. Kako se je odrezal na njunem zadnjem srečanju vas zanima? Poglejte si zgornji videoposnetek.