ŠE BOLJ OSTRE ŠPORTNE LINIJE

Stranke podjetja Bentley lahko dodajo dodatno športno opremo svojim Continental GT, Continental GT kabriolet ali Bentayga z dodatkom Styling Specification. Oprema Styling Specification, izdelana ročno do natančnih toleranc po obsežnem razvojnem programu, vključuje aerodinamični cepilnik na sprednjem odbijača, stranska krila s kovinskimi značkami Bentley, zadnji difuzor in spojler pokrova prtljažnika iz karbonskih vlaken z visokim sijajem.

Paket Bentayga vključuje tudi dvoplanski spojler prtljažnih vrat in stranske zaslone, zopet iz karbonskih vlaken z visokim sijajem, z dodatnimi možnostmi nakupa sprednjih zračnih rezil, krilnih odprtin in ogrodja vzvratnih ogledal v ustreznem barvnem zaključku.

Tako kot furnir, ki krasi kabinski prostor, so tudi zunanje komponente iz ogljikovih vlaken zrcalno usklajene po srednji liniji avtomobila za natančno vizualno privlačnost. Ogljikova vlakna so postavljena v več plasteh, pri čemer je vsak orientiran za optimalno trdnost in vzdržljivost, hkrati pa ohranja minimalno težo vozila.