SALVATORE FERRAGAMO: TRADICIJA IN INOVATIVNOST

Salvatore Ferragamo predstavlja novo dišavo za moške: vohalno popotovanje modne hiše se razvija z živahnim sporočilom moči in energije. Novo dišavo za samozavestnega sodobnega moškega, ki vedno izraža svojo individualnost in sodeluje v spreminjajočih se časih.

KONCEPT
Nova toaletna voda projicira dišavo v veselo in opolnomočujočo interpretacijo sodobne moškosti, kjer navdih vodi v akcijo, akcija pa vodi k doseganju vsakega cilja, hkrati pa sprejema lepoto sveta in pokaže svoj pravi jaz brez filtrov, brez stereotipov in brez razlikovanj.

ŠTIRI DIŠAVE
Eau de Toilette, ustvarjena v sodelovanju z mojstrom parfumerjem Antoinom Maisondieujem (Givaudan), je lesno aromatična a usnjena in na novo interpretira ikonično dišavo, ki združuje močne naravne tone in vizionarske svetle odtenke. Sveža mešanica odtenkov citrusov najprej prevzame čute z grenko-sladkimi notami bergamotke, ostrim pridihom mandarine in drznim, poživljajočim pridihom grenivke. V osrčju dišave se zelenje bazilike prepleta z aromatično dušo rožmarina, da se nato preda topli prefinjenosti ekskluzivnega akorda mehkega usnja, ki spominja na edinstveno obrtniško dediščino hiše. Nato prefinjeni toni cedrovine in zemeljski odtenki pačulija in mošusa obogatijo sanjsko potovanje ter tej živahni kompoziciji dodajo še več čutnosti in razlikovanja.

STEKLENIČKA
Kot pri vseh dišavah Ferragamo je tudi novost pretočena v značilno steklenico, ki s sodobnim pristopom ponovno preučuje ikonične motive znamke. Njena vitka oblika spominja na urbano pokrajino, steklenička svetlega peščenega odtenka pa vas vabi k odkrivanju njenih detajlov iz različnih perspektiv. Navpični trak, obogaten s tonskim učinkom usnja, poudari podolgovato silhueto z imenom znamke z napisi od vrha do dna. Na nasprotnih koncih stekleničke, s premikom v zornem kotu, se pojavi še ena od ključnih kod Hiše: značilni simbol Gancini v srebrni kovini krasi in obdaja steklenico od dna do vrha. Dvojni Gancini izstopa več kot zgolj slogovni element, kot emblem ravnovesja in vključevanja, metafora za številne vidike, ki sobivajo v moškem Ferragamu: tradicija in inovativnost, konkretnost in ustvarjalnost, moč in občutljivost.