RDEČA INTENZITETA, KATERE ODTENKE LAHKO MENJUJETE

Nove visoko intenzivne barve za ustnice, koncentriran sijaj in nega. To je lahko del vsakdanje rutine, a vendarle je vse prej kot nepomemben del. Kaj si želimo doseči, z nanosom šminke? Simbolika tega pogosto presega preprosto željo, da bi naše ustnice poudarile z barvo. Nosimo jo zaradi drznosti, ki nam jo vzbuja, zaradi zaupanja, ki nam ga daje.

Popolna šminka je tista, zaradi katere se počutimo najbolje. Vsak dan ostane živahna in udobna, bolj poudari kot zatemni. Združuje videz ličil ali se poenoti z izborom vaših oblačil. Odraža namen, slog. Ko so pri znamki Chanel v letu 2006 ustvarili Rouge Allure je hiša želela spodbuditi to obliko samoizražanja z dvigom izkušnje nošenja šminke in preseganjem izključno le estetskih pričakovanj. Rouge Allure ni povsem navadna šminka, klik na njenem ohišju je značilen zanjo in neponovljiv. Njena intenzivnost je znak privlačnosti znamke Chanel in nas med drugim spominja na predrznost nošenja rdeče šminke, simbola osvoboditve žensk, v dvajsetih letih prejšnjega stoletja. Hiša Chanel je črpala navdih iz teh podob ženskosti in moči za ustvarjanje Rouge Allure L’Extrait. Studio za ličila in kreacije Chanel je združil svoje moči z oddelkom za raziskovanje hiše Chanel, da bi razvil vrhunsko šminko, ki razkriva moč tistih, ki jo nosijo. Veliko več kot le šminka, ponuja koncentrirano barvo, sijaj in nego ter ustvarja intenziven, satenast videz ličila, ki ni nič druge kot drzen.

Njegovo tanko novo ohišje je bilo preoblikovano, da se prilega zlati kartuši za ponovno polnjenje, ne da bi pri tem izgubil svoj ikonični klik Rouge Allure. Z Rouge Allure L’Extrait ličila postanejo način kako izraziti svojo osebnost in v celoti uveljaviti svojo individualnost. Nanesite jo samozavestno in si po svoje definirajte natančnost. S svojo visoko koncentracijo pigmentov Rouge Allure L’Extrait zagotavlja neprimerljivo intenzivnost barve že s prvo potezo. Kolekcija 20 svetlih, drznih, raznolikih barv za ustnice, ki segajo od intenzivne bež do ognjeno rdeče in temno roza. Njihova močna. Simbolična imena so primeren odsev vsakega odtenka: Rouge Audacieux, Rouge Libre, Rose Impulsif… Rouge Allure L’Extrait vsebuje sestavine z močnimi lastnostmi odboja svetlobe, za ustnice, ki so vidno bolj gladke in izjemno sijoče. Ima satenast zaključek, ki osvetli in poudari ustnice ter jih osvetli v njihovi najboljši luči. Rouge Allure L’Extrait je obogaten s kompleksom, ki združuje olje cveta japonske breskve in rastlinske voske za negovane, navlažene in zaščitene ustnice.

V samo enem nanosu se formula stopi na ustnicah in zagotovi takojšen občutek udobja. Ustnice ostanejo navlažene kar do 12 ur in takoj po nanosu se počutijo veliko bolj gladke in prožne. Rouge Allure L’Extrait ponuja intenziven, satenast in dolgo obstojen videz ličil. In z lahkoto boste odtenke menjali med seboj na enaki zlatkasti kartuši. Absolutno je to novi »obvezni« izdelek v torbici vsake dame za letošnjo pomlad!