RAZKOŠJE, KI VZBUJA NEPRIMERLJIVO ŽELJO

Jaguar F-PACE je zdaj bolj zaželen kot kdaj koli prej. To so pri znamki dosegli z dodatkom ekskluzivnega novega modela R-Dynamic Black skupaj z izboljšanim počutjem, povezljivostjo in tehnologijami za pomoč voznikom v celotnem asortimanu.

F-PACE R-Dynamic Black ima značilno zasnovo in izboljšane specifikacije, ki vključujejo črni paket, ki vsebuje sijajne črne pokrove ogledal, fiksno panoramsko streho in steklo za zasebnost. Te elemente dopolnjujejo 20-palčna platišča v sijoči črni barvi.

Tako kot vsi drugi modeli F-PACE je tudi R-Dynamic Black na voljo z izbiro izpopolnjenih, učinkovitih in odzivnih Ingenium pogonskih sklopov, od štirivaljnega dizelskega motorja z blagim hibridom (MHEV) s 163 KM do priključnega hibrida (PHEV) s 404 KM.

Jaguar uvaja tudi več tehnologije v paleti F-PACE za izboljšanje dobrega počutja in udobja potnikov: na voljo so nove pametne funkcije, ki dodatno izboljšujejo kakovost zraka v notranjosti in novi sistemi za pomoč vozniku, ki zagotavljajo višjo raven podpore. Povezava bo kmalu postala še bolj priročna z dodajanjem brezžičnega sistema Apple CarPlay® prek posodobitev programske opreme po zraku. Hkrati bo na voljo tudi brezžični Android Auto ™.

Razkošno izdelana notranjost F-PACE je dodatno obogatena z R-Dynamic Black s sodobnimi furnirji iz satenskega oglja in svetlimi kovinskimi stopalkami. Občutek umirjenosti in prefinjenosti povečuje izboljšana funkcija Premium Cabin Lighting, ki je na voljo tudi pri vseh drugih modelih v paleti, ta pa vozniku ponuja 30 barv namesto prejšnjih 10.