PRIPRAVLJENI NA IGRANJE BREZ OMEJITEV

Z dolgoletnim strokovnim znanjem, izkušnjami in veliko strastjo do golfa. Rezultat so visoko zmogljiva in modna oblačila za golf, ki navdušujejo tako v prostem času kot tudi pri tekmovalnih športih s trpežnostjo, popolnim prileganjem in veliko ljubeznijo do izbranih podrobnosti.

Prefinjen portfelj premium blagovne znamke vključuje tudi čevlje, privlačne dodatke in visokokakovostne torbe za golf v navdušujočih modelih, ustvarjenih v Evropi. Znamka Golfino nenehno razvija svoje izdelke v skladu z najnovejšimi trendi in spoznanji. Vse pogosteje se uporabljajo tudi preje iz recikliranih materialov ali obnovljivih virov, kar zavestno prispeva k varovanju okolja. Aktualna kolekcija Golfino za jesensko zimski čas 2023 je tu in prinaša najnovejše trende z zaščito pred mrazom na igrišču za golf. Njen moto, brez omejitev. Slog, bolj raznolik kot kdaj koli prej. Funkcije, hm, brezkompromisno dobre! Nova kolekcija je zdaj na voljo v spletni trgovini www.golfino.com in pri izbranih partnerjih. Sodobna, v zmogljivost usmerjena oblačila za golf s funkcijami, ki podpirajo uporabnost, v povsem novem dizajnu.

Trije usklajeni barvni motivi predstavljajo različne poudarke in se osredotočajo na potrebe ambicioznih igralcev golfa, ki enako cenijo visoko tehnologijo in naravnost. Poiščite pravo ravnovesje za več užitka in kakovost življenja na zelenici in seveda zunaj nje. Za dame pa retro navdihnjeni videzi, etno vzorci v novih barvah in vznemirljivi stilski elementi iz drugih športnih svetov seveda vedno iz visokokakovostnih tkanin in vedno nezamenljivo, zelo Golfino. Štirje individualno zasnovani moduli vas bodo spremljali od prvih svežih jesenskih dni do hladnih mesecev, tako na igrišču za golf kot v mestu. Preprosto vedno in povsod.