PRIPRAVITE SE NA ZABAVO Z LOUISOM VUITTONOM!

Od leta 1854 je Louis Vuitton v svet mode, luksuza in potovanja prinesel edinstvene ideje, zasnove in izdelke, ki združujejo inovativnost s stilom in vedno stremijo k najboljši kakovosti. Danes, skoraj 200 let po ustanovitvi, Hiša ostaja zvesta duhu svojega ustanovitelja Louisa Vuittona, človeka, ki je izumil pristno »umetnost potovanja« s pomočjo prtljage, torb in dodatkov, ki so bili tako umetniško navdahnjeni in unikatni kot elegantni in praktični. Od takrat je drznost oblikovala zgodovino Louisa Vuittona.

No, želja po odkrivanju novih obzorij pa se ni ustavila niti do danes. V želji po tem, da popelje hišne zabave na novo raven, je francoska hiša predstavila Louis Vuitton Party Trunk, kovček, ki vsako priložnost spremeni v luksuzno zabavo! V središču kovčka, izdelanega po navdihu ikoničnega starejšega brata iz 19. stoletja, so impresivna dvojna vrata, ki razkrijejo popolnoma založen domači bar in epicenter zabave. Šampanjec, konjak, viski ali vino … v tem kovčku poleg mešalnikov za koktajle in srebrnega vedra za led najdejo svoj dom kozarci vseh vrst. V skritih predelkih se skrivajo srebrne slamice, podstavki Monogram, odpirač za vino in drugi dodatki za osvežitev. In medtem ko je torba Noé Louis Vuitton iz leta 1932 znana po tem, da je imela prostor za pet steklenic šampanjca, lahko številne police in komore Party Trunk shranijo do trideset steklenic po izbiri. Zrcalni pokrovi kovčka reinterpretirajo disko kroglo, okrašeno z Monogramom, medtem ko barvne plošče iz pleksi stekla dodajajo malce živahnosti. Različni vsestranski prostori v kovčku Party zasnovani tako, da ustvarjajo prostor za zabavne pripomočke, kot je zvočnik Louis Vuitton Horizon Light Up ali celo stroj za proizvajanje megle. Party Trunk, zaznamovan z izvrstnim obrtniškim francoskim savoir-faire, združuje brezčasnost s sodobnostjo, zgodovino pa z željo po zabavi.

Naj gre za sproščeno večerno druženje ali spontano večerjo, s tem kovčkom se vsakdanji trenutki spremenijo v ekskluzivne večere.