PRIHAJA POTE. MUGLER. DIŠAVNI DRZNEŽ.

Vedno drzen. Vedno fantazijski. Vedno fascinanten. Mugler je viralen. Mugler je vroč. Mugler je znamka sedanjosti. Še dodobra se spominjam velike razstave v Muzeju Dekorativnih Umetnosti v Parizu, ki je tudi z velikim razdelkom namenjenim ustvarjanju dišave Alien in njihovim predstavitvam izpostavljala kako pomemben del življenja Thierrya Muglerja je bila kolekcija dišav. Jasno ob vseh edinstvenih silhuetah se je zazdelo, da smo resnično v povsem drugi galaksiji, ki je izjemno odmevala ob zaključku z glasbeno podlago Georga Michaela in legendarnega spota Too Funky, kjer so supermanekenke nosile legendarna oblačila Thierrya, ki smo jih v muzeju lahko občudovali v živo. No nekaj dni zatem, Thierry-a ni bilo več, zaspal je za večno, a ostajajo pa njegove legendarne dišave, ki njegov duh razširjajo in krepijo. Kjerkoli in kdorkoli ste, vam Muglerjeve močne silhuete in osupljive dišave pomagajo sooblikovati vašo identiteto. Postanite najbolj energijsko pozitivno nabita verzija sebe. Z močno izraženo lastno identiteto, močjo in nastopom. Tudi z novim kreativnim direktorjem na čelu, Caseyem Cadwalladerjem, hiša Mugler ne pozna nobenih omejitev. Še vedno je znamka, ki izstopa. Z vedno avantgardnimi dišavami, le da še bolj ostra, še bolj drzna in še bolj »na robu«.

Danièle Lahana-Aidenbaum, President Mugler Fashion & Fragrances

»Letos z velikim navdušenjem napovedujemo radikalno ponovno rojstvo kultne dišave Alien. Nova stvaritev Alien Hypersense je čudaška, nora in zelo kul mutacija dišave »iz drugega sveta«. Pravi magnet za dišavne skrajneže iz vsega sveta! Kajti čudaška norost je najbolj kul lastnost nove generacije Mugler žensk.”

NOVI ALIEN. BOLJ DRZEN, BOLJ NOR, ZELO KUL.

Leta 2005 je Mugler svetu predstavil neverjetno bitje, dišavo Alien. Velikodušno in dobrotljivo solarno muzo s čudovitim talismanom v obliki ametista, z neverjetno močjo razkrivanja kreativnosti in sijaja vsake ženske. Danes k vam prihaja nova Alien muza, Alien Hypersense. Instinktiven. Neopravičujoč. Očarljiv in občasno nevaren. Alien Hypersense. Drzna, nora in kul mutacija znanega vonja Alien. Ujel vas bo. Spremenil vas bo. Zvabil vas bo v povsem novo izkušnjo. Polni spekter hiperčutil, ki jih doslej niste poznali. Neverjetno senzorično preobilje sočnega sadja, lesa in cvetja. Alien Hypersense povzdigne izviren Alien podpis s sambaškim jasminom na povsem nov nivo. Bistvo vonja je ujeto v tehnično-barvni talisman steklenički. Oglejte si jo. Povonjajte jo. Občutite jo. Sprostite svojega notranjega Alien-a. Alien Hypersense Eau de Parfum, by Mugler.

ALIEN HYPERSENSE. RADIKALNO PONOVNO ROJSTVO.

»Ustvaril sem nov, ultra moderen Alien, ki presega bistvo cvetnosti, « je o novi dišavi dejal Dominique Ropion, Master Perfumer. Alien Hypersense nas vodi v nov, hiperboličen teritorij. Hipermoderen, hiperženstven. Tako zelo drzno cveten, da je že skoraj živalski. Nova dišava izraža instinktivno moč nove Alien muze. Dominique Ropion, ki je ustvaril originalni lesno-cvetni Eau de Parfum že leta 2005, tokrat predstavlja in vabi v Muglerjev bujen domišljijski svet in ekspertizo brez primere. Paleta izjemnih sestavin v treh razkritjih. Prebujenje, kjer je esenca zelene mandarine, tako intenzivna kot bi jo okušali, saj prebudi vaša čutila. Hrustljavi akord sočne hruške, ki je na koncu vašega jezika, vas vabi v skušnjavo. Močna multisenzorična izkušnja okusa, barve, teksture, zvoka in vonja. Sedaj ste pripravljeni na nov svet. S popolnim razcvetom. Kar je več kot samo vonj. Drzna ženstvenost. Poglobitev sončne moči ključne sestavine … sambaški jasmin absolute, iz trajnostnih Muglerjevih polj v Indiji. Alienov podpis, ki zacveti v svoji edinstvenosti. Še bolj cveten, manj zelen in manj saden kot klasični jasmin. Muglerjevo razkritje hiperbolične ženstvenosti. Ostali boste brez besed! Tako zelo električno! Vsako vaše čutilo je v stanju najvišje pripravljenosti. Občutite električni kašmiran, ki prekipeva od hiperčutnosti. Svilnato nežen mošus, pomešan s slano, toplo in seksi ambro. Alienov ikonični ambrasto-lesen podpis, še močnejši … prava senzorična revolucija. Moč je v vaših rokah, sprostite svojega notranjega Alien-a. Mugler v dišavi Alien Hypersense prvič predstavlja dragocen, trajnostno pridobljen sambaški jasmin, izvleček iz cvetov tega jasmina prihaja naravnost iz Muglerjevih lastnih polj v Indiji. Za zagotavljanje najboljše kvalitete in sledljivosti na Muglerjevih poljih jasmin gojijo zadnjih pet let. Ta projekt žanje navdušenje in omogoča življenje številnim prebivalcem lokalne skupnosti, jim nudi socialno varnost, dostojen zaslužek in možnosti izobraževanja na tem področju. Za zagotavljanje biodiverzitete na tem območju so polja obdana z živo mejo indijskih endemičnih rastlin, ki zagotavljajo hrano tako prebivalcem kot domačim živalim.

Žetev Muglerjevega sambaškega jasmina poteka med majem in junijem, ob zori, ko se v popkih skriva največja koncentracija dišavnih elementov. Ekstrakcija iz cvetov poteka v objektih, ki so zgolj 15 minut stran, tako je zagotovljena resnično prvinska svežina. Njihova esenca je ujeta v najboljšem trenutku. »Kvaliteta cvetov je popolna za znamko Mugler, ker je na ta način zagotovljena najvišja mera čutnosti. Bogat in opojen vonj v središču te kompozicije razkriva Alienovo bistvo«, razlaga master parfumer Dominique Ropion. V najnovejši dišavi Alien Hypersense je uporabljen jasmin prve žetve, iz leta 2022.

STEKLENIČKA – TALISMAN. VISOKA MODA, TEHNIČNO-BARVNA PRIZMA.

Ikonična Alien steklenička je pravcata spiritualna prizma, skozi katero se sproščajo nova hiperčustva. Je napreden arhitekturni dizajn. Resničen dragulj. Za izražanje skrivnostne transformacijske moči dišave Alien Hypersense nova steklenička uporablja tehnično ultravijolično barvo, z odtenki globoko rdeče in oranžne, ki odsevajo Muglerjevo Spring/Summer 2024 modno kolekcijo. Žareče ime nove dišave je le še pika na i. Alien Hypersense je dišava, ki se je že rodila z možnostjo ponovnega polnjenja, kar je značilnost Muglerjevih dišav. Napolnite jo kjerkoli in kadarkoli. »Ko sem odraščala, sem velikokrat slišala, da sem videti kot »iz drugega sveta«, se svojega otroštva spominja Muglerjeva sodobna muza Anok Yai, obraz kampanje Alien Hypersense. Danes je Anok Yai ena od svetovnih top modelov in njena zgodba se bere kot uspešnica. Rodila se je v Egiptu, odraščala v New Hampshiru, ima južno sudanske korenine. Kot mlada študentka biokemije na Howard University je bila opažena v množici. Njena slika je v trenutku postala viralna. Nadaljevanje je zgodovina. Yai je postala eden od najbolj iskanih modelov v svetu modne industrije. S svojim mačjim videzom, predirljivimi očmi in magnetično prezenco je nastopala na številnih modnih revijah in naslovnicah revij. Leta 2023 je prejela slavno nagrado Model of the Year s strani Models.Com, ki je še utrdila njen status enega najbolj vplivnih modelov modne industrije. Je tudi zelo ustvarjalna vizualna umetnica, ki večinoma slika z olji. »Je supersonična osebnost«, pravi Muglerjev kreativni direktor Casey Cadwallader. Prav ona je otvorila revijo jesen zima 2023-2024, pomenljivo zato, ker je znamko znova postavila na zemljevid najboljših modnih šovov v živo. Yai je tudi zaključila lansko SS 2024 modno revijo. V svoji najbolj čudovito nori luči se predstavlja v kampanji za novo dišavo Alien Hypersense, v kateri je kot bitje z nekega drugega sveta in Cadwallader o njej pove: »Zelo je senzualna. Osupljivo lepa. In prihaja pote.« V eni najbolj norih, a hkrati najbolj kul oglasnih kampanj za Muglerjevo dišavo se predstavlja avantgardna vizija Alien sveta, kot si jo je zamislil Muglerjev kreativni direktor Casey Cadwallader ob pomoči NY agencije Baron & Baron. V trenutku, ko se kapljica dišave dotakne v usnje oblečene muze, se prične njena transformacija. Prekršena so vsa pravila. Je zapeljiva. Je nevarna. Je osupljiva. Ne morete umakniti pogleda z nje. Ne prosi vas za pozornost, zahteva jo. Prihaja po Vas … K sodelovanju v kampanji je bil povabljen znani nemški fotograf in režiser Daniel Sannwald, ki je sodeloval z najbolj zvenečimi imeni iz sveta glasbene industrije kot npr. Rosalia, Beyonce, Rihanna, SZA, Lady Gaga in Dua Lipa…