PRIDIH ITALIJANSKE TRADICIJE, PODPRT S TEHNOLOGIJO

Ko se ekipa uredništva Golf Klub Premium zjutraj zbere na uvodnem sestanku, je prva stvar (poleg delovne vneme), ki jo zaznamo v zraku vonj sveže kave. Ta čudežni eliksir naše misli in telo napolni s prepotrebno energijo, ki nas žene čez dan in nam pomaga razvozlati ter rešiti tudi najbolj zapletene uganke in naloge. Toda kakor smo lahko izbirčni pri nakupu avtomobila ali novih čevljev, si lahko petičnost privoščimo tudi pri pitju kave in nakupu kavnega avtomata – vendarle s kavo začnemo jutro in prav je, da ga začnemo tako, kot je treba – na najvišjem možnem nivoju.

Tu na sceno stopi Xelsis Suprema, novi samodejni kavni aparat znamke Saeco, ki predstavlja popolno mešanico bogate italijanske dediščine in povezane tehnologije, s pomočjo katere lahko uporabniki popolnoma prilagodijo vsako skodelico kave. Aparat nam namreč zagotavlja oziroma ponuja pripravo do kar 22 različnnih kavnih napitkov, poleg tega pa so na voljo še posebni recepti za druge napitke, ki jemljejo dih in presenetijo vsakega gosta. A gremo lepo po vrsti.

Ena največjih prednosti novega kavnega aparata je velik 7,8-inčni barvni zaslon, ki omogoča lahkotno navigiranje po nastavitvah ter funkcijah, prilagajanje kavnih napitkov, shranjevanje in uporabo 8 uporabniških profilov, uživanje v videoposnetkih z navodili, poleg tega pa lahko … Ste pripravljeni? Naročimo rezervne dele neposredno pri trgovcih. In še zadnja pika na i? Uporabniški vmesnik je na voljo v slovenskem jeziku.

Za novim kavnim aparatom pa tudi sicer stoji vrhunska tehnologija, začenši z BeanMaestro, ki samodejno prilagaja pripravo kave vrsti kavnih zrn, med tem ko ji družbo delajo še tehnologije CoffeeMaestro za izbiro profila okusa, s tehnologijo CoffeeEqualizer Touch+ pa lahko svoj napitek prilagodite do potankosti. Funkcija LatteDuo za konec omogoča pripravo dveh napitkov naenkrat, kar je še posebej priročno takrat, ko pričakujete več gostov. A da ni vse le digitalno za odličen okus kave poskrbi tudi 100 % keramični mlinček, ki ga lahko prilagodimo v 12 stopnjah.

Da čim manj skrbi ostane nam, je pri aparatu poskrbljeno tudi za enostavno čiščenje. Barvni zaslon namreč ves čas spremlja stanje aparata in opozarja, ko je potrebno čiščenje ali vzdrževanje, a ne skrbite, tehnologija HygieSteam s paro odstrani do 99, 9 % mikroorganizmov in opravi večino dela namesto vas. Za dodaten sloj zaščite skrbi še filter AquaClean, ki poleg higiene prinaša tudi odličen okus kave, saj vodo čisti in omogoča, da uživate v 625 skodelicah pred menjavo filtra in do 5000 skodelicah, preden je treba aparat očistiti vodnega kamna.

Novi aparat Xelsis Suprema tako uporabnikom omogoča, da sami sestavijo svojo simfonijo, popolno skodelico kave povsem prilagojeno njihovem okusu. Saj veste, ustvarjanje dobre kave je kot kompozicija čudovite melodije, tisti, ki kavo kuha, pa je kot skladatelj, ki ob ustvarjanju rad spije dobro kavo in s tem dobi navdih za svoje skladbe. Podobno kot on oblikuje svoje simfonije, lahko uporabniki pripravijo svojo, personalizirano skodelico kave. Tisto pravo, pristno, pripravljeno po italijanski dediščini priprave kave. Aparat je namreč zasnovan in izdelan v Italiji, zato si manj niti ne zasluži.