PREPROSTO PO ZABAVLJAČU BINGU CROSBYU

Na vrhu tega seznama je zagotovo legendarni zabavljač Bing Crosby, ki je leta 1937 začel s priljubljenim Crosby Clambake, letnim dogodkom, na katerem so se glasbeniki, igralci, slavne osebnosti in profesionalni igralci golfa srečali na prijateljskem tekmovanju v športu, ki so ga vsi oboževali. Danes adidas in Malbon Golf predstavljata posebno kapsulo izdelkov – The Crosby Collection -, ki so jo navdihnili ti zgodnji Clambakei ter tovarištvo, duh in moda iz obdobja, ki je postavilo temelje za današnjo podobo golfa.

Po vzoru mode, ki je krasila zgodnje dni Bingovih zloglasnih Clambakes, sta Adidas in Malbon Golf pripravila paleto izdelkov za moške in ženske s sodobno podobo silhuet, ki so določale takratno obdobje. Za moške so to polo majice z gumbi, plisirane hlače in kratke hlače, majice s kapuco, lahek športni plašč in ikonična jopica, ki jo je navdihnil eden od plakatov z enega od zgodnjih Clambakes. Pri ženskah kapsulna kolekcija vključuje barvno obleko s potiskom argyle, polo majice z nekoliko daljšimi in širšimi rokavi, ki se ujemajo z bolj škatlastim krojem, ter oprijete hlače culotte.

Vse izdelke odlikujejo adidasova tehnologija in materiali, ki jih bodo igralci golfa cenili na igrišču. “Želeli smo ustvariti kose, ki temeljijo na bogatem katalogu, ki nam ga je golfska moda dala v 30. in 40. letih, skupaj s tem, kar smo videli na starih fotografijah z Bingovih slavnih Clambakes,” je povedal Dylan Moore, kreativni director znamke Adidas Golf. “Celotna kolekcija je oda temu, kar sta golf in moda postala v tistem zgodovinskem obdobju, hkrati pa slavi, kako iste značilnosti in modni slogi iz tistega časa še vedno živijo med igralci golfa danes.” “S to kolekcijo smo se želeli pokloniti bistvu golfa in mode tako, da smo vzeli stare silhuete in jih posodobili,” je dejal soustanovitelj podjetja Malbon Golf Stephen Malbon. V čast mi je bilo ustvariti kolekcijo, ki jo je navdihnil legendarni Bing Crosby. Njegov kultni Crosby Clambake je bil popoln praznik brezčasne povezave med slogom, športom in tovarištvom, ki odraža etos naše blagovne znamke.” “Družina Crosby je zelo hvaležna za sodelovanje z ekipama znamke Adidas in Malbon pri razvoju te neverjetne linije športnih oblačil,” je dejal Harry Crosby. “Linija oblačil za prosti čas še posebej spominja na oblačila, ki jih je nosil oče, zato resnično ohranja njegovo priznanje za šport in svet golfa.” Poleg ključnih kosov v kolekciji bosta adidas in Malbon vključila še karirast anorak, majico v dveh barvnih različicah z ikoničnimi karafami za školjke, ki so bile podarjene vsem amaterskim udeležencem Bingovih Clambakes, in petdelno kapo. Znamka Adidas bo v okviru kolekcije vključila tudi dve omejeni ponudbi obutve, in sicer posebej oblikovan model Stan Smith Golf ter nove modele MC87, ki združujejo zmogljivost in edinstven stil. Kolekcija Crosby bo na voljo v omejenih količinah le na spletni strani adidas.com, aplikaciji adidas, spletni strani malbongolf.com ter v izbranih maloprodajnih trgovinah adidas in Malbon Golf.

O Bingu Crosbyju

Bing Crosby je bil največja večmedijska zvezda 20. stoletja – priznan v svetu snemanja, radia in filmov, vsi trije pa so ga počastili na hollywoodski aleji slavnih. Bil je največkrat posneti glas v zgodovini. Bing je posnel 41 uspešnic na prvem mestu, med njimi “White Christmas”, ki je bila uspešnica kar pet desetletij. Bing je bil poleg slavne kariere na področju zabave tudi strasten igralec golfa. Ob smrti leta 1977 je bil Bing Crosby še vedno najbolje prodajana snemalna zvezda vseh časov, kar je potrdila Guinnessova knjiga rekordov. Leta 1944 je prejel oskarja za najboljšo moško vlogo v filmu Going My Way. Če želite izvedeti več, obiščite spletno stran bingcrosby.com ali sledite na Instagramu @bingcrosby

O podjetju Malbon Golf

Poslanstvo podjetja Malbon Golf je preprosto, navdušiti današnjo mladino za sodelovanje pri najboljši igri na svetu. Znamko sta leta 2017 ustanovila kulturna navdušenca in ljubitelja golfa Stephen in Erica Malbon, začela pa je z omejeno kolekcijo za moške, ki iščejo večnamenska oblačila za golf, narejena za nošenje na zelenici in zunaj nje. Od takrat sta mož in žena pionirja gibanja za golf kot življenjski slog s sodelovanjem z nekaterimi najbolj znanimi blagovnimi znamkami na svetu in ustvarjanjem skupnosti enako mislečih, ki delijo isto skupno vizijo za prihodnost tega športa. Danes se je podjetje Malbon Golf razširilo in ponuja celotno linijo moških in ženskih oblačil, obutve in dodatkov, ki so zasnovani tako, da si na novo predstavljajo status quo in si prizadevajo za vse starosti s končnim ciljem, da v igro vnesejo svež pogled in dostopen, oseben pristop. Blagovna znamka je na voljo v ZDA in Koreji prek e-trgovine in pri najboljših izbranih trgovcih na drobno. Če želite izvedeti več, obiščite spletno stran malbongolf.com ali sledite Instagramu na @malbongolf.