PRENOVLJENA DIŠAVNA HIŠA IN OMEJENA SERIJA KOLONJSKE VODE

Kolonjska voda 4711! Miselna povezava med lahkotnimi svežimi dišavami in kultno znamko je trdno zasidrana. Nič nenavadnega, saj je 4711 nekoč predstavljal svetovni uspeh lahkotnih sestavin dišav, danes pa še vedno ustvarja kolonjske vode. Kultni izdelek izvirne kolonjske vode 4711 že več kot 225 let sodi v klasični repertoar parfumskih kreacij. Kraj izvora te ikone je kölnska hiša dišav Dufthaus 4711 (House of 4711), ki je znana po umetnosti izdelovanja parfumov in vedno znova preseneča s kreativnimi novostmi na področju dišav. Osvežilno lahkotna, presenetljivo učinkovita.
Kaj odlikuje kolonjsko vodo? Na prvem mestu njena osvežilna lahkotnost. Med drugim tudi njene poživljajoče sestavine z aromaterapevtskim učinkom. Sestavine, kot so limona, bergamotka in pomaranča, sivka in rožmarin, pa tudi neroli in petitgrain, pripomorejo k vonju izvirne kolonjske vode 4711. Skupaj ustvarjajo klasično toaletno vodico, vendar vsaka od teh sestavin posamično pričara svoj lastni svet vonja. Vsaka nota dišave zaradi svojega naravnega delovanja prinaša še poseben faktor dobrega počutja. Leto 2018 pomeni začetek nove serije dišav; vsaka od sedmih glavnih sestavin izvirne kolonjske vode 4711, ki so pomaranča, limona, bergamotka, sivka, rožmarin, neroli in petitgrain, bo v omejeni novi izdaji ponovno igrala svojo vlogo.
Pomaranča torej. Sončna svetloba in čista energija! Čutnost z užitkom! Vonj pomaranče odpravi vse skrbi. Pomaranča kot citrus osvežuje s svojo živahnostjo, vendar je obenem tudi topla, sladka in sadna, da širi harmonijo in radost. Zato tudi velja za enega najpogosteje gojenih in uporabljenih citrusov na svetu. Adijo, vsakodnevni stres! Leto 2018 diši po pomaranči! »Večplastna pomaranča, sočno zmešana!« Osnovna lastnost vsake kolonjske vode so citrusi. Zadosten razlog, da se s prvo kreacijo serije Remix predstavlja pomaranča.
Nicolas Beaulieu, kreativni nos kolonjske vode 4711 Remix Cologne, o nastanku dišeče vodice Remix pravi: »Moj namen je bil ustvariti kompleksno kolonjsko vodo, ki se rafinira v identiteti znamke 4711 in ima presenetljiv zaplet. Živahna pomaranča v kombinaciji z rahlo grenko zeliščno noto ohranja absoluten dejavnik zasvojenosti. Njena polnost in intenzivnost dišavi dajeta prisotnost in modernost.« Zgornja nota je sestavljena iz bergamotke, limone, akordov čaja; srčna nota vsebuje neroli, grenko pomarančo, visokogorski encijan; osnovna nota je ustvarjena iz cedrovega olja, kašmirskega lesa in mošusa. Linija izdelkov je v omejeni izdaji. Sprej za telo je osvežilna dopolnitev linije kolonjskih vod v dveh velikostih. Ta poletna svežina je v izbranih drogerijah na voljo od prvih poletnih dni dalje. Osvežite si poletje!