PREFINJENA TEHNIKA IN DRZNA IGRIVOST

Nemška znamka Bogner, namenjena prostemu slogu in smučarjem, predstavlja povsem edinstveno kolekcijo namenjeno jesensko-zimskemu smučarskemu času v sezoni 2021/2022. Kolekcija Fashion se v osnovi osredotoča na brezčasne kose, priložnostne, a elegantne, kot nalašč primerne tudi za opravljanje opravkov v mestu, ko dnevi postajajo hladnejši.

Kolekcija Bogner Sport ponuja funkcionalno smučarsko obleko z luksuznim modnim doprinosom, ki jo loči od preostalih kolekcij bodisi na smučiščih ali kjerkoli na prostem. Elegantno eklektična kolekcija v tej sezoni omogoča vsakemu nosilcu, da si ustvari vrsto individualnih videzov, od povsem hladne elegance, do drzne igrivosti, odvisno od vremena in razpoloženja uporabnikov oblačil. Vse od tankih bolj oprijetih oblačil iz sedemdesetih let in prevelikih v slogu osemdesetih se združujejo v sodobni videz in ponujajo skupaj neskončne možnosti barvnih iger. Mešanica inovativnosti in dediščine starodavnih obrti ustvarjanja z razkošnimi materiali in prefinjeno tehniko se odlično odraža v stilih športne mode znamke Bogner kolekcije jesen–zima 2021/2022.

Ikonične jakne ustrezajo pleteninam in izjemnim funkcionalnim smučarskim hlačam ter kombinezonu znamke Bogner, ki nikoli ne izgine iz mode, kot prefinjena izbira videza, ki ujame edinstveno mešanico ohlapne elegance in atletsko sofisticiranega sloga, ki je že sam po sebi bistvo vseh kolekcij znamke Bogner.