PREBOJNO ODKRITJE ZELENE ZNANOSTI

Trideset let po začetku prodaje ikonične kreme Rénergie Double Performance v letu 1992 in lansiranju Rénergie H.C.F. Triple Seruma, Lancôme predstavlja svojo novo kremo, ki temelji na regenerativni znanosti. Po več kot dveh letih razvoja, več kot 250 preizkusih formulacij, več kot 500 nadzorih kakovosti in testiranj na več kot 770 ženskah so našli način, da vašo kožo obnavljajo hitreje, kot ona kaže znake njenega staranja. Predstavljamo vam Rénergie H.P.N. 300-Peptide kremo.

Ta inovacija, ki čaka na odobritev patenta, združuje močne sestavine, za katere se je do sedaj zdelo, da jih ni mogoče kombinirati, v zelo senzorično formulo, ki dosega novo raven učinkovitosti. Inovativna formula vsebuje novo koncentracijo hialuronske kisline, dokazano moč čistega niacinamida in več kot 300 vrst peptidov v novi posodici za večkratno uporabo, kar je nov mejnik v zgodovini podjetja Lancôme. Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema zajema moč peptidov, ki so jih dobili s pomočjo zelene znanosti. Na novo so zasnovali oblikovanje in razvoj njihovih izdelkov, brez kompromisov za varnost in učinkovitost izdelkov. Nova krema Rénergie H.P.N. 300-Peptide krema vključuje nov način formulacije peptidov, ki igrajo ključno vlogo pri obnovi kože. Večina peptidov v kozmetičnih izdelkih je sintetičnih in količinsko omejena noben od njih ne more poustvariti učinkovitosti peptidov, ki obstajajo v naravi ali človeški koži. V kremi Rénergie je formulirano njihovo najvišje število peptidov. Več kot 300 vrst peptidov, za še boljšo obnovo vaše kože. Peptidi so gradniki življenja, saj so sestavljeni iz različnih aminokislin in njihovih povezav, ki ustvarjajo neskončno število kombinacij peptidov z različnimi zmogljivostmi. Delujejo na vse plasti kože, povrhnjici, stičišču povrhnjice in usnjice ter usnjici, zato so peptidi najboljši zavezniki vaše kože v boju proti vidnim znakom staranja. Lancôme je prepoznal tri rastline, bogate z beljakovinami, lan, volčji bob in grah. Za izolacijo peptidov, ki jih najdemo v kompleksni strukturi teh rastlin, so uporabili transformacijski proces s tremi preprostimi koraki. Semena najprej zdrobijo v prah ali pasto. Nato je mešanica hidrolizirana, da tvori peptide. Tretji in zadnji korak obsega čiščenje peptidov, ki omogoča, da ohranijo le tiste, ki jih zanimajo. Od tisoče peptidnih frakcij so jih identificirali več kot tristo, ki jih znanost na področju obnavljanje kože označuje kot učinkovite. Identificirali so več kot 300 tipov peptidov, ki so povezani s proteomom kože. Nekaj tipov peptidov je dober rezultat, 300 je revolucionaren. In nova krema H.P.N. 300 Peptide Cream, kjer je združenih več kot 300 vrst peptidov s hialuronsko kislino in niacinamidom? Ta inovacija v eni formuli mojstrsko koncentrira več kot 300 vrst peptidov in dveh drugih znamenitih učinkovin.

Hialuronska kislina na osnovi fermentiranja, pridobivajo jo s pomočjo biotehnologije. Hialuronska kislina vpije 1000-kratno lastno maso vode, kar pomaga gladiti in ponovno napolniti kožo. Hialuronska kislina podjetja Lancôme prinaša izboljšano penetracijo kože ter dodatne prednosti za odpravo gubic in grobe kože. 300 vrst peptidov, ultra koncentrirana in močna kombinacija 300 vrst naravnih peptidov spremeni strukturo kožo za večjo čvrstost in elastičnost ter manj gub. Niacinamid (ali vitamin B3), gladi kožo, prispeva k upravljanju kožnega tona in pomaga odstranjevati temne madeže, tako da zavira prenos melanosomov iz melanocitov v keratinocite. Nemogoče postaja mogoče z visoko koncentracijo in vrhunsko senzoričnostjo. Nova formula se ponaša z novim ravnovesjem olj, masla in voskov, ki ohranjajo visoko učinkovitost sestavin in hkrati zagotavljajo visoko kakovost nanosa, močno koncentracijo in visoko vpojnost brez mastnega sloja. Vrhunska učinkovitost za novo izkušnjo za vašo kožo. Kožo obnavlja hitreje, kot ona pokaže nove znake staranja s klinično dokazanimi rezultati. S temeljitimi preizkusi je Lancôme izmeril obnovitvene lastnosti nove kreme Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream. Pri testu sta sodelovali dve skupini žensk iz različnih starostnih skupin. Nekatere so uporabljale kremo, druge ne. Lancôme je s pomočjo fluorescentnega biološkega označevalca 22 dni spremljal hitrost obnove njihove kože. Pri ženskah med 40 in 59 let, ki so uporabljale kremo H.P.N. 300-Peptide Cream, se je koža obnavljala hitreje kot pri tistih, ki je niso, kar dokazuje njene obnovitvene lastnosti. Hitrost obnove kože pri ženskah med 40 in 59 let, ki so uporabljale kremo, je podobna hitrosti obnove pri veliko mlajših ženskah, starih med 20 in 39, kar dokazuje, da se koža lahko obnovi hitreje, kot je njena dejanska starost. Poleg teh testov je Lancôme potrdil učinkovanje proti vidnim znakom staranja. Klinično dokazano učinkovanje po osmih tednih. Odpravi gube, 21 % manj gub in 26 % manj tankih linij. Zmanjšuje temne madeže, za 22 % in poveča za 22 % izenačenost tona. Učvrsti obraz in vrat za 38 % višja čvrstost, 35 % boljša elastičnosti in 27 % zmanjšana povešenost. Rénergie H.P.N 300 Peptide Cream lahko uporabite tudi na vašem vratu. Po dveh tednih se 90 % ženskam zdi koža na predelu vrata na videz bolj gladka in 93 % se zdi na otip mehkejša. Po osmih tednih se 86 % ženskam zdi koža na vratu bolj napeta in enakomerna, 88 % ženskam pa se zdi na otip bolj čvrsta. V skladu z zavezami podjetja Lancôme o čim manjšem vplivu na okolje je krema Rénergie H.P.N.

300 Peptide Cream na voljo v stekleni posodici za večkratno uporabo, ki jo lahko ponovno napolnite. Izdelana je iz 30 % recikliranega stekla in je 22 % lažja, zato prihranijo 70 ton stekla na leto. Dvakratno ponovno polnjenje prihrani 64 % surovin v primerjavi z novim nakupom posodice. Tako Lancôme lahko prihrani ekvivalent več kot 400.000 posodic kreme Rénergie. Nova embalaža je bolj trajnostna embalaža iz 64 % manj surovin, 77 % manj stekla, 25% manj plastike in 20% manj kartona. Če ponovno napolnite posodico s kremo Rénergie H.P.N. 300 Peptide Cream, pomagate prihraniti še dodatno 64 % materialov za izdelavo embalaže s čimer ponovno prihranite 67% stekla, 34% plastike in 20% kartona.