PRAVA MOČ, POSEBNA MOČ

Morska sol vas ob dolgih dneh, preživetih na plaži pod sijočim soncem, osveži, saj okrog vas razprši morski zrak, medtem ko vitalizirajoči učinek sveže odprtega kokosa v prostoru pozitivno vpliva na razpoloženje. V ajurvedski medicini so blagodejni učinki in zdravilna moč superživil znani že tisočletja. »Naravno zlato« lahko izboljša naše duševno in fizično zdravje, ne le, če je del prehrane, temveč pozitivno vpliva tudi preko kozmetike in dišav. Zaradi njihove edinstvene sposobnosti, da nas spomnijo na nepozabne trenutke, blagodejne dišave nudijo počitek telesu in duši!

Letos je 4711 Acqua Colonia Limited Edition 2022 zaslužna za pravo moč in posebne trenutke dobrega počutja s posebej velikim odmerkom poletja: Pomelo & Sea Salt and Coconut Water & Yuzu presenečata z aktivirajočo kombinacijo močnih superživil in koristnih sestavin, navdihnjena z naravo in novo vrsto svežine! Nova omejena izdaja je v trgovinah na voljo od konca maja.

Krepi, spodbuja in pomirja čute – to obljublja portfelj 4711 Acqua Colonia! Za ustvarjanje linije Acqua Colonia Limited Edition se mojstri vsako leto ukvarjajo z aktualnimi poletnimi trendi in jih preoblikujejo v dve eksperimentalni blagodejni kreaciji dišav. Obe novi dišavi iz linije Limited Edition sta tako po zgledu prejšnjih različic prefinjeni kreaciji, ki pozitivno vplivata na naše razpoloženje in nam bosta tudi letos obudili spomine skozi eksotične odtenke super arom! Nenadoma se lahko spet vrnemo v najlepše kraje, kjer smo preživljali poletja, ko pred našim notranjim očesom z vsakim pršenjem dišave znova oživijo podobe preteklih poletnih dni in nepozabnih trenutkov s poletnih počitnic. Dve posebni, kontrastni in presenetljivi glavni sestavini, katerih kombinacijo lahko opazimo v omejeni izdaji, delujeta na telo in dušo: Pomelo & Sea Salt osveži prostor z naravnimi in blagodejnimi elementi morske soli, pomelo pa takoj aktivira dobro razpoloženje in vam nudi svežino citrusov. Coconut Water & Yuzu na drugi strani sprva spominja na osvežujoč okus sveže odprtega kokosa, zaradi not Yuze pa prostoru in uporabniku prinaša blagodejen občutek poletnih počitnic. Dve edinstveni kolonjski vodici, ki z inovativno eksperimentalno svežino delujeta na čute in vas vabita na prijeten poletni počitek!