POŽIVITE SVOJO PRIČESKO!

Philip B. je kot vrhunski hollywoodski strokovnjak za nego las mednarodno zaslovel zaradi vizionarskega pristopa k tretmajem za nego las, lasišča in telesa. Njegovi nagrajeni izdelki, ki vsebujejo čista rastlinska in eterična olja v močnih koncentracijah, ki niso običajne pri tej vrsti izdelkov, so pomembno spremenili način, na katerega doživljamo razkošno nego las in lasišča.

PREDSTAVLJAJTE SI: lahko pršilo za vsakodnevno uporabo, ki razčeše lase, jih naredi sijoče in obvladljive. Popolno za vse tipe las.

KAJ JE TO: Lahek tonik na vodni osnovi, ki ga ni treba izpirati in ki prilagodi pH vrednost vode iz pipe, tako da zapre kutikule vaših las za neverjetno gladek in sijoč končni rezultat. Poveča prožnost in sijaj. Razpršite po čistih mokrih laseh ali uporabite kadarkoli, da poživite svojo pričesko!

GLAVNE SESTAVINE:

  • jabolčni kis, naravni adstringent, uravnava pH vrednost,
  • eterična olja razčešejo lase, odstranijo kodre in statično elektriko.

EKOLOŠKO ZAGOTOVILO:

Philip B. Detangling Toning Mist je varen za barvanje in tretma s keratinom, proizveden je brez testiranja na živalih in zasnovan v ZDA z majhnim ogljičnim odtisom. Rastline, ki jih uporabljamo, izvirajo iz trajnostne pridelave, reciklirati pa je mogoče tudi vso embalažo.

KAKO SE UPORABLJA:

Dobro pretresite. Po umivanju las in negi z regeneratorjem tonik Degangling Toning Mist narahlo poškropite po sredini pramenov in na konice. Vmasirajte v lase, posušite z brisačo in oblikujte kot običajno.

pH vrednost las in lasišča je pomemben element pri ohranjanju zdravih in zadovoljnih las. Idealna pH vrednost las mora biti zmerno kisla, približno med 4,5 in 5,5, da ohranimo ravnovesje, sijaj in gladkost las. Osnovni izdelki za umivanje, mehčanje in tretmaje las so zasnovani tako, da pomagajo vzdrževati rahlo kislo pH vrednost, vendar pa veliko stvari, ki jih počnemo svojim lasem (kemični postopki za barvanje, toplotno oblikovanje, prhanje itd.), pravzaprav ruši to občutljivo ravnovesje pH vrednosti, po katerem hrepenijo naši lasje.

Zakaj je pomembno vzdrževati določeno pH vrednost?

Ko so lasišče in lasje rahlo kisli (med 4,5 in 5,5), se kutikule skrčijo in zadržijo vlago ter so v popolnoma ravnem položaju. To idealno stanje naredi lase mehke, sijoče, prožne in, kar je najpomembneje, obvladljive. Voda iz pipe, ki ima pogosto pH vrednost 7,5 ali več (alkalna), povzroči ponovno odpiranje zaprtih kutikul. Ko je kutikula las odprta, pride do izgube vlage, bledenja barve, kodranja in zavozlanosti.

Kakšni so učinki trde vode na lase?

Če živite v velikem mestu, ste lahko dokaj prepričani, da uporabljate trdo vodo (pH vrednost 8,5 in več). Višja, bolj alkalna pH vrednost las bo porušila ravnovesje vaših las in lasišča na zelo oprijemljiv način: lasje bodo zavozlani, skodrani, brez sijaja in suhi na dotik. Trda voda vsebuje visoko koncentracijo raztopljenih mineralov, vključno s kalcijem ali magnezijem, ti pa sčasoma na laseh ustvarijo film, ki preprečuje vdor vlage vanje. Prav tako lahko povzroči kopičenje na lasišču, kar povzroča prhljaj in srbečico.

Katere izdelke priporočate za vzdrževanje optimalne pH vrednosti?

pH vrednost vaših izdelkov lahko izboljša ali uniči vaše lase. Na srečo ima večina sodobnih izdelkov za nego las in kože uravnoteženo pH vrednost. Pravzaprav je voda iz pipe tista, ki izniči to, kar vaš izdelek naredi med umivanjem, zato je po umivanju pomembno toniranje z izdelkom Detangling Toning Mist.

Detangling Toning Mist je večnamenska meglica za obremenjene lase, ki so nagnjeni k zapletanju. Ta izdelek vsebuje jabolčni kis, ki takoj vzpostavi optimalno ravnovesje pH vrednosti, tako da zakisa in zapre ovoj kutikule za sijoč končni rezultat, ki je svilnat na dotik in se močno sveti. Njegova funkcija je enaka razlogu, zakaj uporabljamo tonik po čiščenju kože – da zožimo pore in zmanjšamo njihovo vidnost.

Izdelki Philip B. so na voljo v spletni trgovini Parfumerije Lana: